Gasiți un tren de la Cluj-Napoca până la Oradea


Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 3,10RON
Durata călătoriei 5 h 41 min
Călătorii pe zi 229
Prima plecare: 00:04
Ultima plecare: 20:30
Distanța 131km

bilete de tren ieftine de la Cluj-Napoca pe virail Oradea.

Virail are truc magic pentru a găsi biletele de tren ieftine pentru Oradea. Trebuie doar să introduceți datele călătoriei, apoi setați filtrele de plecare și de preț în funcție de preferințele dumneavoastră. După ce ați ales cele mai bune opțiuni de călătorie pentru trenul de la Cluj-Napoca la Oradea, virail va redirecționa automat la site-ul furnizorului pentru achiziție.

Ce companii feroviare oferă conexiuni cu trenul de la Cluj-Napoca pentru a Oradea?

Virail colaborează cu mai mult de 200 de parteneri în Europa și în restul lumii, printre care, de asemenea, Interregional Călători și CFR Călători care deservesc Cluj-Napoca ruta trenului -. Oradea <.

Care este prețul biletelor de tren de la Cluj-Napoca la Oradea?

Prețul mediu al biletelor de tren de la Cluj-Napoca la Oradea ultimul de 36,65 RON. Cu toate acestea, va fi capabil de a găsi bilete mai ieftine dacă vă rezervați în avans, sau dacă poate fi flexibil cu datele tale: cele mai ieftine bilete de tren de la Cluj-Napoca pentru a putea fi în jur de Oradea 3,10 RON.

Prețul biletului Cluj-Napoca - Oradea în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
20,70 RON17 RON17 RON18,65 RON17 RON17 RON17 RON
Detalii 25 RON18,89 RON Detalii Detalii Detalii 20 RON

Pentru distanțe scurte, cum ar fi între Cluj-Napoca și Oradea, autobuze și carpooling sunt alternative bune la tren, datorită costurilor reduse. De asemenea, autobuzele au avantajul de a ajunge la cele mai mici orașe în care nici o stație de tren.

Care stații sunt deservite de trenurile care călătoresc de la Cluj-Napoca la Oradea?

Puteți lua trenul spre Cluj Napoca Est și Cluj Napoca la Oradea, care ajunge la Oradea Vest, Oradea, Oradea Est și Oradea Est Triaj H.

Cât timp durează de la Cluj-Napoca la și când Oradea trenurile plece?

Cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 4 ore și 5 minute Oradea ultimul, dar, în medie, este nevoie de 5 ore și 27 minute. Primul tren indreptat spre Oradea ultimul la 05:07, în timp ce ultima părăsește Cluj-Napoca la 22:07.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another