• Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un tren de la Cluj-Napoca până la Ploieşti Starting from 69,20 RON

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Transport Tren

Mâine

Transport Tren

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Ploieşti

Călătorie rapidă și ușoară de la Cluj-Napoca la Ploieşti cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Cluj-Napoca la Ploieşti? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Cluj-Napoca la Ploieşti, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Cluj-Napoca la Ploieşti?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Cluj-Napoca la Ploieşti. Însă în medie veți plăti în jur de 103,49 RON pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 69,20 RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.Cluj-Napoca la Ploieşti transport tren

Cel mai bun preț 69,20 RON
Durata călătoriei 13 h 22 min
Călătorii pe zi 61
Prima plecare 03:04
Ultima plecare 01:30
Distanța 275 km

Prețul biletului Cluj-Napoca - Ploieşti în fiecare zi

 
Azi
Mâine
În 2 zile
În 3 zile
În 4 zile
În 5 zile
În 6 zile
87,70 RON
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii

Rezumatul traseului dupa train

Călătorii
61
Transportatori
1
Prețul minim
69,20 RON
Prețul maxim
155,20 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 12 h 22 min
Cluj Napoca Est - Ploiești Est
10:57 - 23:19
76,20 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 7 h 58 min
Cluj Napoca - Gral. Eremia Grigorescu
22:15 - 14:17
76,25 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 11 h 2 min
Cluj Napoca Est - Ploiești Vest
10:57 - 21:59
77,95 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 10 h 26 min
Cluj Napoca Est - Ploiești Vest
14:49 - 01:15
77,95 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 9 h 55 min
Cluj Napoca Est - Ploiești Vest
08:28 - 18:23
79,65 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 11 h 12 min
Cluj Napoca - Ploiești Est
22:15 - 11:03
80,80 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 10 h 22 min
Cluj Napoca - Ploiești Est
12:57 - 23:19
84,60 RON

Cât durează să ajung de la Cluj-Napoca la Ploieşti cu trenul?

Distanța dintre Cluj-Napoca și Ploieşti este în jur de 276 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 13 h 22 min. Totuși, cele mai rapide rute între Cluj-Napoca și Ploieşti durează 8 h 30 min. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Cluj-Napoca la Ploieşti?

În general, prima plecare a serii din Cluj-Napoca va fi la 03:04, iar ultima plecare va fi la 01:30. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Cluj-Napoca la Ploieşti se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Cluj-Napoca la Ploieşti?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Cluj-Napoca de la următoarele stații: Cluj Napoca Est și Cluj Napoca. Sosind la Ploieşti, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Ploiești Vest, Ploiești Est, Gral. Eremia Grigorescu și Ploiești Sud. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Ploieşti.

Câte călătorii de la Cluj-Napoca la Ploieşti sunt în fiecare zi?

Numărul exact al călătoriilor de la Cluj-Napoca la Ploieşti poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 61 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv CFR Călători. În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la 72 plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Cluj-Napoca la Ploieşti. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Cluj-Napoca la Ploieşti variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 6 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 55 călătorii cu una sau mai multe schimbări.