Gasiți un tren de la Cluj-Napoca până la Sibiu

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 19 RON
Durata călătoriei 8 h 2 min
Călătorii pe zi 247
Prima plecare: 01:56
Ultima plecare: 23:45
Distanța 115km

Virail găsește pentru tine cele mai bune oferte de tren de la Cluj-Napoca la Sibiu.

Dacă sunteți în căutarea pentru cel mai simplu mod de a găsi cel mai bun pret pentru traseul trenului, virail este ceea ce au fost căutați. Trebuie doar să selectați data și virail vă va arăta toate conexiunile oferite de partenerii noștri: prin filtrarea rezultatelor, veți găsi soluția perfectă pentru bugetul și programul. Virail vă va redirecționa către site-ul web al companiei pentru o rezervare simplu și sigur.

Ce companii de turism de la Cluj-Napoca cu trenul până la Sibiu?

Virail colaborează cu mai mult de 200 de parteneri în Europa și în restul lumii, printre care, de asemenea, CFR Călători care deservesc Cluj-Napoca ruta trenului -. Sibiu <.

Cât de mult este cel mai ieftin bilet de tren de la Cluj-Napoca la Sibiu?

În medie, bilete de tren de la Cluj-Napoca la 50,95 RON de cost Sibiu, dar dacă vă puteți rezerva în prealabil sau alege datele și orele mai puțin populare, ați putea găsi bilete de avion ieftine de tren din 18,95 RON.

Prețul biletului Cluj-Napoca - Sibiu în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
23 RON23 RON24 RON20 RON22 RON Detalii Detalii

Trenuri din Cluj-Napoca spre Sibiu


Nu uitați să cumpere alimente și băuturi în avans, dacă aveți nevoie de ele: stații de tren nu au întotdeauna magazine, în timp ce la bord s © nu cafenele sunt întotdeauna disponibile și de multe ori foarte scumpe

Pentru distanțe scurte, cum ar fi între Cluj-Napoca și Sibiu, autobuze și carpooling sunt alternative bune la tren, datorită costurilor reduse. De asemenea, autobuzele au avantajul de a ajunge la cele mai mici orașe în care nici o stație de tren.

, În care stațiile poate lua trenul spre și în cazul în care va Sibiu ultimul ajungeti?

Trenurile spre va pleca de la Sibiu ultimul Cluj Napoca Est și Cluj Napoca și va ajunge la Sibiu, Atelier Zona H, Turnișor și Sibiu Hc.

Cât timp durează de la Cluj-Napoca la și când Sibiu trenurile plece?

În medie, este nevoie de 7 ore și 41 minute pentru a ajunge la cu trenul Sibiu, dar va avea nevoie de 7 ore și 8 minute cu cele mai rapide trenuri. Prima dintre ele este disponibil la 22:11, în timp ce ultima părăsește Cluj-Napoca la 00:10.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another