• Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un tren de la Cluj-Napoca până la Timişoara Starting from 30,10 RON

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Transport Tren

Mâine

Transport Tren

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Timişoara

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Cluj-Napoca la Timişoara

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Cluj-Napoca la Timişoara. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât costă să ajung de la Cluj-Napoca la Timişoara cu trenul?

Când călătoriți de la Cluj-Napoca la Timişoara, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 64,24 RON. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 30,10 RON, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.Cluj-Napoca la Timişoara transport tren

Cel mai bun preț 37,10 RON
Durata călătoriei 11 h 15 min
Călătorii pe zi 43
Prima plecare 03:35
Ultima plecare 23:40
Distanța 214 km

Prețul biletului Cluj-Napoca - Timişoara în fiecare zi

 
Azi
Mâine
În 2 zile
În 3 zile
În 4 zile
În 5 zile
În 6 zile
43,35 RON
39 RON
Detalii
43,35 RON
Detalii
Detalii
41,20 RON
43,85 RON
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii

Rezumatul traseului dupa train

Călătorii
43
Transportatori
1
Prețul minim
30,10 RON
Prețul maxim
96,05 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 8 h 24 min
Cluj Napoca Est - Timișoara Nord
18:20 - 02:44
41,20 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 7 h 21 min
Cluj Napoca Est - Timișoara C.E.T.
18:20 - 10:59
41,75 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 13 h 35 min
Cluj Napoca Est - Timișoara C.E.T.
08:28 - 22:03
42,50 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 13 h 31 min
Cluj Napoca Est - Timișoara Sud
08:28 - 21:59
42,50 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 13 h 46 min
Cluj Napoca Est - Timișoara Sud
10:11 - 23:57
56,95 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 14 h 23 min
Cluj Napoca - Timișoara Est
10:40 - 01:03
57,85 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 11 h 36 min
Cluj Napoca Est - Ronaț Triaj Gr. D
10:11 - 21:47
60,65 RON

Cât de lungă este călătoria de la Cluj-Napoca la Timişoara cu trenul?

Distanța dintre Cluj-Napoca și Timişoara este în jur de 215 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 11 h 15 min. Totuși, cele mai rapide rute între Cluj-Napoca și Timişoara durează 5 h 42 min. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

La ce oră sunt plecările de la Cluj-Napoca la Timişoara?

Prima plecare zilnică de la Cluj-Napoca la Timişoara este la 07:51, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 23:40. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Cluj-Napoca și Timişoara. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Cluj-Napoca la Timişoara?

În Cluj-Napoca, stațiile de plecare includ Cluj Napoca și Cluj Napoca Est. Când veți sosi în Timişoara, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Timișoara Nord, Timișoara C.E.T., Timișoara Sud, Timișoara Est și Ronaț Triaj Gr. D. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Cluj-Napoca spre Timişoara?

Dacă vreți să ajungeți de la Cluj-Napoca la Timişoara, puteți călători cu furnizori precum CFR Călători. Veți găsi un număr maxim de 69 plecări pe zi. În medie, sunt 43 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 4 călătorii directe între Cluj-Napoca și Timişoara. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 39 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs.