Gasiți un tren de la Cluj-Napoca până la Timişoara

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Găsiți bilete de tren ieftine către Timişoara

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 37,35 RON
Durata călătoriei 14 h 1 min
Călătorii pe zi 60
Prima plecare 03:35
Ultima plecare 01:16
Distanța 214 km

Cele mai bune oferte pentru trenul de la Cluj-Napoca la Timişoara pe virail.

Dacă sunteți în căutarea pentru cel mai simplu mod de a găsi cel mai bun pret pentru traseul trenului, virail este ceea ce au fost căutați. Trebuie doar să selectați data și virail vă va arăta toate conexiunile oferite de partenerii noștri: prin filtrarea rezultatelor, veți găsi soluția perfectă pentru bugetul și programul. Virail vă va redirecționa către site-ul web al companiei pentru o rezervare simplu și sigur.

Cât costă biletele de tren de la Cluj-Napoca la Timişoara?

Prețul mediu al biletelor de tren de la Cluj-Napoca la Timişoara ultimul de 67,92 RON. Cu toate acestea, va fi capabil de a găsi bilete mai ieftine dacă vă rezervați în avans, sau dacă poate fi flexibil cu datele tale: cele mai ieftine bilete de tren de la Cluj-Napoca pentru a putea fi în jur de Timişoara 30,10 RON.

Ce companii deservesc ruta de la Cluj-Napoca la Timişoara?

Dintre toți partenerii noștri, veți găsi, de asemenea CFR Călători, oferind conexiuni de tren între Cluj-Napoca și Timişoara.

Prețul biletului - în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
39,65 RON Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii
43,85 RON Mai mult 56,03 RON Mai mult Mai mult Mai mult Mai mult

Trenuri din Cluj-Napoca spre Timişoara

La ce oră trenurile de concediu și cât timp Timişoara ultimul este călătoria?

În medie, este nevoie de 12 h 17 min pentru a ajunge la cu trenul Timişoara, dar va avea nevoie de 5 h 42 min cu cele mai rapide trenuri. Prima dintre ele este disponibil la 04:04, în timp ce ultima părăsește Cluj-Napoca la 01:16.

, În care stațiile poate lua trenul spre și în cazul în care va Timişoara ultimul ajungeti?

Trenurile să plece de la Cluj Napoca și Cluj Napoca Est Cluj-Napoca Timişoara ultimul și ajung în Timișoara Nord, Timișoara Est, Ronaț Triaj Gr. D, Timișoara C.E.T. și Timișoara Sud.

Dacă există modificări în traseul dvs, asigurați-vă că aveți întotdeauna suficient timp pentru a merge de la o platformă la alta și nu uita niciodată posibilitatea de întârziere care ar putea face dor de tine de-al doilea tren.

În cazul în care mersul trenurilor nu se încadrează în programul dvs. sau bugetul, autobuzul și carpooling vă poate oferi unele alternative de preț și de timp, fără a schimba în mod substanțial durata călătoriei.