Gasiți un tren de la Cluj-Napoca până la Timişoara

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Găsiți bilete de tren ieftine către Timişoara
de la30 RON

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 30 RON
Durata călătoriei 10 h 52 min
Călătorii pe zi 276
Prima plecare: 00:56
Ultima plecare: 22:45
Distanța 214km

Virail găsește pentru tine cele mai bune oferte de tren de la Cluj-Napoca la Timişoara.

Cu virail puteți compara prețurile trenurilor de la Cluj-Napoca la o clipire Timişoara din ochi. Ceea ce ai nevoie este doar pentru a alege data aveți de gând să plece și, dacă doriți, sortare și filtra rezultatele în preț și timp. Pentru a rezerva călătoria perfectă, virail vă va redirecționa direct la site-ul furnizorului, pentru o achiziție extrem de sigur.

Ce companii pe care le ia de la Cluj-Napoca cu trenul până la Timişoara?

Virail găsește ofertă de la o mulțime de companii feroviare din Europa și în restul lumii. De exemplu, vă arată posibile conexiuni de tren de la Cluj-Napoca la Timişoara oferite de CFR Călători.

Cât de mult sunt reduse biletele de tren cost cu o schimbare de la Cluj-Napoca la Timişoara?

Prețul mediu al biletelor de tren de la Cluj-Napoca la Timişoara ultimul de 94,35 RON. Cu toate acestea, va fi capabil de a găsi bilete mai ieftine dacă vă rezervați în avans, sau dacă poate fi flexibil cu datele tale: cele mai ieftine bilete de tren de la Cluj-Napoca pentru a putea fi în jur de Timişoara 30,10 RON.

Prețul biletului Cluj-Napoca - Timişoara în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
37 RON37 RON30 RON37 RON35 RON32 RON Detalii
Detalii Detalii Detalii 39 RON Detalii Detalii Detalii

Dacă există modificări în traseul dvs., asigurați-vă că aveți întotdeauna suficient timp pentru a merge de la o platformă la alta și nu uita niciodată posibilitatea de întârziere care ar putea face dor de tine de-al doilea tren.

În cazul în care mersul trenurilor nu se încadrează în programul dvs. sau bugetul, autobuzul și carpooling vă poate oferi unele alternative de preț și de timp, fără a schimba în mod substanțial durata călătoriei.

Care sunt stațiile de plecare și de sosire în Cluj-Napoca și Timişoara?

Trenurile spre pot pleca din Timişoara ultimul Cluj Napoca Est și Cluj Napoca și să ajungă la Ronaț Triaj Gr. D, Timișoara C.E.T., Timișoara Nord, Timișoara Est și Timișoara Sud.

Cât timp durează de la Cluj-Napoca la și când Timişoara trenurile plece?

În medie, este nevoie de 10 ore și 56 minute pentru a ajunge la cu trenul Timişoara, dar va avea nevoie de 7 ore și 51 minute cu cele mai rapide trenuri. Prima dintre ele este disponibil la 03:11, în timp ce ultima părăsește Cluj-Napoca la 20:10.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another