Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un tren de la Cluj-Napoca până la Vişeu de Jos

Starting from
18,65 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Vişeu de Jos

Descoperă

Călătoria de la Cluj-Napoca la Vişeu de Jos cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Cluj-Napoca la Vişeu de Jos? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Cluj-Napoca la Vişeu de Jos?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Cluj-Napoca la Vişeu de Jos. Însă în medie veți plăti în jur de 25,77 RON pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 18,65 RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.Cluj-Napoca la Vişeu de Jos transport tren

Cel mai bun preț 18,65 RON
Durata călătoriei 7 h 39 min
Călătorii pe zi 5
Prima plecare 06:25
Ultima plecare 01:28
Distanța 121 km
Plecare Cluj-Napoca
Sosire Vişeu de Jos
Transportatori Infofer, CFR Călători,

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
5
Transportatori
1
Prețul minim
18,65 RON
Prețul maxim
39,85 RON

Cluj-Napoca - Vişeu de Jos

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

20,35 RON

Data
Duminică 15 Mai 2022
CFR Călători-logo
Cluj Napoca Est - Vișeu de Jos
19:51 - 08:00
CFR Călători
12h 9min
1 schimbări
CO2: 0.35kg
Cel mai ieftin

Cât durează să ajung de la Cluj-Napoca la Vişeu de Jos cu trenul?

Distanța dintre Cluj-Napoca și Vişeu de Jos este în jur de 122 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 7 h 39 min. Totuși, cele mai rapide rute între Cluj-Napoca și Vişeu de Jos durează 4 h 27 min. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Cluj-Napoca la Vişeu de Jos?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Cluj-Napoca la Vişeu de Jos, care de obicei este la 06:25. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 01:28. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Cluj-Napoca la Vişeu de Jos?

Puteți pleca din Cluj-Napoca la stații precum Cluj Napoca și Cluj Napoca Est. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Vişeu de Jos la următoarele stații: Vișeu de Jos. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Cluj-Napoca și Vişeu de Jos. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la Cluj-Napoca la Vişeu de Jos au loc în fiecare zi?

Numărul exact al călătoriilor de la Cluj-Napoca la Vişeu de Jos poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 5 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv CFR Călători. În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la 5 plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Cluj-Napoca la Vişeu de Jos. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Cluj-Napoca la Vişeu de Jos variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 2 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 3 călătorii cu una sau mai multe schimbări.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
185 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback