Header background
  • Direct
  • Dus-Întors
Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un tren de la Cluj-Napoca până la Viștea

Starting from
29,05 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Viștea

Descoperă

Călătoria de la Cluj-Napoca la Viștea cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Cluj-Napoca la Viștea? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Cluj-Napoca la Viștea?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Cluj-Napoca la Viștea. Însă în medie veți plăti în jur de 53,50 RON pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 29,05 RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.Cluj-Napoca la Viștea transport tren

Cel mai bun preț 29,05 RON
Durata călătoriei 8 h 31 min
Călătorii pe zi 9
Prima plecare 03:35
Ultima plecare 00:47
Distanța 16 km
Plecare Cluj-Napoca
Sosire Viștea
Transportatori Infofer, CFR Călători

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
9
Transportatori
1
Prețul minim
29,05 RON
Prețul maxim
76,40 RON

Cluj-Napoca - Viștea

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

32 RON

Data
Vineri 17 Iunie 2022
CFR Călători-logo
Cluj Napoca Est - Viștea hc
11:46 - 21:02
CFR Călători
9h 16min
2 schimbări
CO2: 0.04kg
Cel mai ieftin

Cât durează să ajung de la Cluj-Napoca la Viștea cu trenul?

Distanța dintre Cluj-Napoca și Viștea este în jur de 16 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 8 h 31 min. Totuși, cele mai rapide rute între Cluj-Napoca și Viștea durează 6 h 14 min. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Cluj-Napoca la Viștea?

În general, prima plecare a serii din Cluj-Napoca va fi la 03:35, iar ultima plecare va fi la 00:47. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Cluj-Napoca la Viștea se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Cluj-Napoca la Viștea?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Cluj-Napoca și Viștea. Vă puteți începe călătoria în Cluj-Napoca la stații precum Cluj Napoca Est și Cluj Napoca. Acestea se leagă de stații care includ Viștea Hc din Viștea. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Cluj-Napoca la Viștea.

Câte călătorii zilnice există de la Cluj-Napoca la Viștea?

Ruta de la Cluj-Napoca la Viștea este deservită de furnizori care includ CFR Călători. De la această listă de furnizori de transport, există până la 9 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Cluj-Napoca de 9 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Cluj-Napoca la Viștea, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 9 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
213 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback