Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un tren de la Cluj-Napoca până la Zalău

Starting from
18,20 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Zalău

Descoperă

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Cluj-Napoca la Zalău

Plănuiți să călătoriți de la Cluj-Napoca la Zalău? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Cluj-Napoca la Zalău?

În medie, un bilet de tren de la Cluj-Napoca la Zalău vă va costa 22,80 RON. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 18,20 RON. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.Cluj-Napoca la Zalău transport tren

Cel mai bun preț 18,65 RON
Durata călătoriei 4 h 3 min
Călătorii pe zi 5
Prima plecare 07:30
Ultima plecare 20:30
Distanța 64 km

Prețul biletului Cluj-Napoca - Zalău în fiecare zi

 
Azi
20,70 RON
9,74 RON
Mâine
20,70 RON
9,74 RON
În 2 zile
Detalii
Detalii
În 3 zile
18,65 RON
Detalii
În 4 zile
Detalii
Detalii
În 5 zile
Detalii
Detalii
În 6 zile
Detalii
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
5
Transportatori
1
Prețul minim
18,20 RON
Prețul maxim
64,55 RON

Cluj-Napoca - Zalău

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

18,65 RON

Data
Vineri 28 Ianuarie 2022
CFR Călători-logo
Cluj Napoca - Zalău Nord
05:30 - 09:25
CFR Călători
3h 55min
CO2: 2.29kg
Cel mai ieftin
CFR Călători-logo
CFR Călători
direct
Durata: 3 h 55 min
Cluj Napoca - Zalău Nord
07:30 - 11:25
20,70 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
direct
Durata: 3 h 44 min
Cluj Napoca Est - Zalău Nord
07:41 - 11:25
20,70 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
1 schimbare
Durata: 3 h 47 min
Cluj Napoca - Zalău Nord
20:30 - 00:17
24,40 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
2 schimbări
Durata: 4 h 40 min
Cluj Napoca Est - Zalău Nord
19:37 - 00:17
26,15 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
2 schimbări
Durata: 4 h 10 min
Cluj Napoca Est - Zalău Nord
20:07 - 00:17
26,15 RON

Cât durează călătoria de la Cluj-Napoca la Zalău cu trenul?

Pentru a ajunge mai repede de la Cluj-Napoca la Zalău, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Cluj-Napoca și Zalău vor termina călătoria în 3 h 44 min. În medie, vă va lua cam 4 h 23 min pentru a parcurge 64 km între Cluj-Napoca și Zalău.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Cluj-Napoca la Zalău?

Prima plecare zilnică de la Cluj-Napoca la Zalău este la 07:24, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 20:30. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Cluj-Napoca și Zalău. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Când călătoresc de la Cluj-Napoca la Zalău cu trenul, ce stații pot să folosesc?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Cluj-Napoca de la următoarele stații: Cluj Napoca și Cluj Napoca Est. Sosind la Zalău, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Zalău Nord. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Zalău.

Câte călătorii de la Cluj-Napoca la Zalău au loc în fiecare zi?

Ruta de la Cluj-Napoca la Zalău este deservită de furnizori care includ CFR Călători. De la această listă de furnizori de transport, există până la 6 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Cluj-Napoca de 5 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Cluj-Napoca la Zalău, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 2 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 3 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
220 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback