• Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un tren de la Cociu până la Timişoara

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Transport Tren

Mâine

Transport Tren

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Timişoara

Călătorie rapidă și ușoară de la Cociu la Timişoara cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Cociu la Timişoara. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cociu la Timişoara transport tren

Distanța 281 km

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
-
Transportatori
-
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Cociu - Timişoara

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Infofer-logo
Infofer
Durata: 13 h 40 min
Cociu Hc - Ronat Triaj Gr. D
12:50 - 02:30
55,05 RON
Infofer-logo
Infofer
Durata: 11 h 24 min
Cociu Hc - Ronat Triaj Gr. D
23:42 - 11:06
66,75 RON
Infofer-logo
Infofer
Durata: 15 h 30 min
Cociu Hc - Ronat Triaj Gr. D
23:42 - 15:12
76,70 RON
Infofer-logo
Infofer
Durata: 12 h 8 min
Cociu Hc - Timisoara Est
12:50 - 00:58
77,05 RON
Infofer-logo
Infofer
Durata: 12 h 45 min
Cociu Hc - Ronat Triaj Gr. D
12:50 - 01:35
77,05 RON
Infofer-logo
Infofer
Durata: 15 h 54 min
Cociu Hc - Ronat Triaj Gr. D
10:36 - 02:30
80,30 RON
Infofer-logo
Infofer
Durata: 15 h 24 min
Cociu Hc - Timisoara Est
23:42 - 15:06
80,60 RON

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Cociu la Timişoara cu trenul?

Călătoria de la Cociu la Timişoara cu trenul va dura, de obicei, . Această călătorie acoperă o distanță de 281 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Cociu la Timişoara?

În general, prima plecare a serii din Cociu va fi la , iar ultima plecare va fi la . Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Cociu la Timişoara se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Cociu la Timişoara?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Cociu de la următoarele stații: Cociu Hc. Sosind la Timişoara, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Ronat Triaj Gr. D, Timisoara Est, Timisoara Sud și Timisoara C.E.T.. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Timişoara.

Câte călătorii de la Cociu la Timişoara au loc în fiecare zi?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Cociu la Timişoara. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.