Gasiți un tren de la Conop până la Sâncrăieni

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 69 RON
Durata călătoriei 14 h 29 min
Călătorii pe zi 10
Prima plecare: 04:39
Ultima plecare: 09:04
Distanța 306km

Comparați cele mai bune preturi de tren de la Conop la Sâncrăieni.

Cu virail puteți compara prețurile trenurilor de la Conop la o clipire Sâncrăieni din ochi. Ceea ce ai nevoie este doar pentru a alege data aveți de gând să plece și, dacă doriți, sortare și filtra rezultatele în preț și timp. Pentru a rezerva călătoria perfectă, virail vă va redirecționa direct la site-ul furnizorului, pentru o achiziție extrem de sigur.

Ce companii de turism de la Conop cu trenul până la Sâncrăieni?

Dintre toți partenerii virail, va fi, de asemenea, posibilitatea de a călători cu Infofer, servind ruta trenului între Conop și Sâncrăieni.

Care este cel mai mic pret pentru bilete de tren către Sâncrăieni?

Dacă aveți posibilitatea de a rezerva în avans, va fi probabil pentru a găsi bilete de avion ieftine de tren de la Conop la Sâncrăieni pentru 69,45 RON. În cazul în care nu se poate planifica în avans, bilete de tren la un cost pe 79,55 RON medie Sâncrăieni ultimul.

Trenuri din Conop spre Sâncrăieni


Dacă există modificări în traseul dvs., asigurați-vă că aveți întotdeauna suficient timp pentru a merge de la o platformă la alta și nu uita niciodată posibilitatea de întârziere care ar putea face dor de tine de-al doilea tren.

Pentru distanțe scurte, cum ar fi între Conop și Sâncrăieni, autobuze și carpooling sunt alternative bune la tren, datorită costurilor reduse. De asemenea, autobuzele au avantajul de a ajunge la cele mai mici orașe în care nici o stație de tren.

Care sunt stațiile de plecare și de sosire în Conop și Sâncrăieni?

Puteți lua trenul spre Corfeni Hc și Conop la Sâncrăieni, care ajunge la Sincraieni.

La ce oră trenurile de concediu și cât timp Sâncrăieni ultimul este călătoria?

În timp ce primul tren spre frunze la 04:05 Sâncrăieni ultimul, ultima este programată pentru 09:05. Durata medie a călătoriei este de 14 ore și 51 minute, dar cele mai rapide trenuri pot ajunge să Sâncrăieni în 12 ore și 30 minute.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another