• Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un tren de la Constanţa până la București Starting from 23,15 RON

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Transport Tren

Mâine

Transport Tren

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in București

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Constanţa la București

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Constanţa la București. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât costă biletele de tren de la Constanţa la București?

Când călătoriți de la Constanţa la București, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 49,92 RON. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 23,15 RON, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.Constanţa la București transport tren

Cel mai bun preț 23,15 RON
Durata călătoriei 2 h 51 min
Călătorii pe zi 15
Prima plecare 08:30
Ultima plecare 21:45
Distanța 204 km

Prețul biletului Constanţa - București în fiecare zi

 
Azi
Mâine
În 2 zile
În 3 zile
În 4 zile
În 5 zile
În 6 zile
26,05 RON
26,05 RON
24,65 RON
26,05 RON
24,65 RON
28,85 RON
27,40 RON
34,11 RON
29,23 RON
29,23 RON
38,98 RON
34,11 RON
24,36 RON
Detalii

Rezumatul traseului dupa train

Călătorii
14
Transportatori
1
Prețul minim
23,15 RON
Prețul maxim
61,10 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 5 h 3 min
Constanța - București Obor
15:00 - 20:03
26,05 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 3 h 50 min
Constanța - București Obor
09:05 - 12:55
30,30 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 4 h 57 min
Constanța - București Nord
17:50 - 22:47
30,30 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 4 h 47 min
Constanța - București Băneasa
17:50 - 22:37
30,30 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 3 h 41 min
Constanța - București Obor
16:00 - 19:41
58,05 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 2 h 13 min
Constanța - București Băneasa
08:30 - 10:43
59,60 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 2 h 23 min
Constanța - București Nord
08:30 - 10:53
59,60 RON

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Constanţa la București cu trenul?

Călătoria de la Constanţa la București acoperă o distanță de 205 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 2 h 56 min. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 1 h 58 min. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Constanţa la București făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

În ce moment al zilei pot călători de la Constanţa la București?

Prima plecare zilnică de la Constanţa la București este la 08:30, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 21:45. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Constanţa și București. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Constanţa la București?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Constanţa și București. Vă puteți începe călătoria în Constanţa la stații precum Constanța. Acestea se leagă de stații care includ București Obor, București Băneasa și București Nord din București. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Constanţa la București.

Câte călătorii zilnice există de la Constanţa la București?

Numărul exact al călătoriilor de la Constanţa la București poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 15 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv CFR Călători. În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la 22 plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Constanţa la București. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Constanţa la București variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 13 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 2 călătorii cu una sau mai multe schimbări.