Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un tren de la Constanţa până la Cluj-Napoca

Starting from
98,95 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

De la 111,15 RON
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

De la 105,10 RON
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Cluj-Napoca

Descoperă

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Constanţa la Cluj-Napoca

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Constanţa la Cluj-Napoca. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât costă să ajung de la Constanţa la Cluj-Napoca cu trenul?

Prețurile biletelor de tren de la Constanţa la Cluj-Napoca variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Constanţa la Cluj-Napoca vor costa 98,95 RON. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 134,99 RON. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.Constanţa la Cluj-Napoca transport tren

Cel mai bun preț 98,95 RON
Durata călătoriei 14 h 43 min
Călătorii pe zi 18
Prima plecare 08:30
Ultima plecare 00:12
Distanța 487 km
Plecare Constanţa
Sosire Cluj-Napoca
Transportatori Infofer, CFR Călători,

Prețul biletului Constanţa - Cluj-Napoca în fiecare zi

 
Azi
111,15 RON
Detalii
Mâine
111,15 RON
131,55 RON
În 2 zile
Detalii
Detalii
În 3 zile
105,10 RON
Detalii
În 4 zile
105,10 RON
Detalii
În 5 zile
106,60 RON
Detalii
În 6 zile
106,65 RON
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
16
Transportatori
1
Prețul minim
98,95 RON
Prețul maxim
187,25 RON

Constanţa - Cluj-Napoca

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

98,95 RON

Data
Luni 23 Mai 2022
CFR Călători-logo
Constanța - Cluj Napoca Est
10:30 - 05:09
CFR Călători
18h 39min
2 schimbări
CO2: 1.4kg
Cel mai ieftin

Cât timp va dura să merg de la Constanţa la Cluj-Napoca cu trenul?

Călătoria între Constanţa și Cluj-Napoca cu trenul durează de obicei 14 h 49 min pentru a acoperi o distanță de 488 km. Cea mai scurtă călătorie de la Constanţa la Cluj-Napoca vă va duce 10 h. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Cluj-Napoca, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Când sunt plecările de la Constanţa la Cluj-Napoca?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Constanţa la Cluj-Napoca la 08:30. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 00:12. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Când călătoresc de la Constanţa la Cluj-Napoca cu trenul, ce stații pot să folosesc?

Veți putea pleca din Constanţa folosind stații precum Constanța. Acestea vă conectează cu stații care includ Cluj Napoca și Cluj Napoca Est din Cluj-Napoca. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Constanţa, fie în Cluj-Napoca, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii de la Constanţa la Cluj-Napoca au loc în fiecare zi?

Ruta de la Constanţa la Cluj-Napoca este deservită de furnizori care includ CFR Călători. De la această listă de furnizori de transport, există până la 31 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Constanţa de 17 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Constanţa la Cluj-Napoca, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 1 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 16 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
143 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback