Gasiți un tren de la Constanţa până la Timişoara

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 80,70RON
Durata călătoriei 16 h 5 min
Călătorii pe zi 142
Prima plecare: 05:25
Ultima plecare: 23:20
Distanța 609km

Cu virail cele mai ieftine bilete de tren de la Constanţa la Timişoara.

Virail are truc magic pentru a găsi biletele de tren ieftine pentru Timişoara. Trebuie doar să introduceți datele călătoriei, apoi setați filtrele de plecare și de preț în funcție de preferințele dumneavoastră. După ce ați ales cele mai bune opțiuni de călătorie pentru trenul de la Constanţa la Timişoara, virail va redirecționa automat la site-ul furnizorului pentru achiziție.

Ce companii pe care le ia de la Constanţa cu trenul până la Timişoara?

Virail colaborează cu mai mult de 200 de parteneri în Europa și în restul lumii, printre care, de asemenea, CFR Călători care deservesc Constanţa ruta trenului -. Timişoara <.

Cât de mult sunt reduse biletele de tren cost cu o schimbare de la Constanţa la Timişoara?

Rezervarea în avans într-adevăr vă permite să salvați niște bani: de fapt, puteți obține bilete de tren ieftine de la Constanţa la, de asemenea, doar Timişoara 80,70 RON, în timp ce prețul mediu este 312,15 RON.

Prețul biletului Constanţa - Timişoara în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
118 RON105 RON105 RON118 RON111 RON Detalii Detalii
952 RON Detalii 745 RON1.601 RON2.843 RON Detalii Detalii

Trenuri din Constanţa spre Timişoara


Dacă există modificări în traseul dvs., asigurați-vă că aveți întotdeauna suficient timp pentru a merge de la o platformă la alta și nu uita niciodată posibilitatea de întârziere care ar putea face dor de tine de-al doilea tren.

Mai ales atunci când călătoresc singuri, astfel de călătorii de lungă durată poate fi extrem de plictisitoare. Avionul este, în acest caz, alternativa perfectă: dacă se poate rezerva în avans, companiile aeriene low cost care pot oferi bilete la Timişoara chiar mai ieftin decât bilete de tren.

Care stații sunt deservite de trenurile care călătoresc de la Constanţa la Timişoara?

Trenurile pleacă Constanţa din Constanța și să ajungă la Ronaț Triaj Gr. D, Timișoara Est, Timișoara Sud și Timișoara Nord.

Cât timp durează de la Constanţa la și când Timişoara trenurile plece?

Durata medie a călătoriei este 18 ore și 18 minute, dar cele mai rapide conexiuni pe care le duc la 16 ore și 4 minute în Timişoara. Primul tren pleacă de la Constanţa la 21:08, iar ultimul pleacă la 22:02. <

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another