Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un tren de la Costineşti până la Constanţa

Starting from
4 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

De la 4,40 RON
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Constanţa

Descoperă

Ajungeți de la Costineşti la Constanţa cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Costineşti la Constanţa. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Costineşti la Constanţa?

Când călătoriți de la Costineşti la Constanţa, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 9,72 RON. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 4 RON, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.Costineşti la Constanţa transport tren

Cel mai bun preț 4 RON
Durata călătoriei 53 min
Călătorii pe zi 28
Prima plecare 08:28
Ultima plecare 01:22
Distanța 26 km
Plecare Costineşti
Sosire Constanţa
Transportatori Infofer, CFR Călători

Prețul biletului Costineşti - Constanţa în fiecare zi

 
Azi
4,40 RON
Mâine
4,40 RON
În 2 zile
Detalii
În 3 zile
Detalii
În 4 zile
Detalii
În 5 zile
Detalii
În 6 zile
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
28
Transportatori
1
Prețul minim
4 RON
Prețul maxim
13,10 RON

Costineşti - Constanţa

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

4 RON

Data
Joi 7 Iulie 2022
CFR Călători-logo
Costinești - Constanța
09:11 - 10:04
CFR Călători
53min
CO2: 0.07kg
Cel mai ieftin

Cât timp va dura să merg de la Costineşti la Constanţa cu trenul?

Pentru a ajunge mai repede de la Costineşti la Constanţa, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Costineşti și Constanţa vor termina călătoria în 38 min. În medie, vă va lua cam 53 min pentru a parcurge 26 km între Costineşti și Constanţa.

Când sunt plecările de la Costineşti la Constanţa?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Costineşti la Constanţa la 08:00. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 01:22. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Costineşti la Constanţa?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Costineşti și Constanţa. Vă puteți începe călătoria în Costineşti la stații precum Costinești Tabără hc și Costinești. Acestea se leagă de stații care includ Constanța din Constanţa. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Costineşti la Constanţa.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Costineşti spre Constanţa?

Ruta de la Costineşti la Constanţa este deservită de furnizori care includ CFR Călători. De la această listă de furnizori de transport, există până la 28 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Costineşti de 28 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Costineşti la Constanţa, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 28 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
122 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback