Gasiți un tren de la Costineşti până la Slatina

Începe de la
52,40 RON
Descoperă
Partenerii noștri Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.
references references references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Costineşti la Slatina

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Costineşti la Slatina. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Costineşti la Slatina?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Costineşti la Slatina. Însă în medie veți plăti în jur de 111,12 RON pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 52,40 RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.Costineşti la Slatina transport tren

Cel mai bun preț 52,40 RON
Durata călătoriei 9 h 1 min
Călătorii pe zi 17
Prima plecare 09:57
Ultima plecare 23:30
Distanța 344 km
Plecare Costineşti
Sosire Slatina
Transportatori Infofer, CFR Călători

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
17
Transportatori
2
Prețul minim
52,40 RON
Prețul maxim
135,79 RON

Costineşti - Slatina

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Costineşti la Slatina cu trenul?

Distanța dintre Costineşti și Slatina este în jur de 345 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 9 h 1 min. Totuși, cele mai rapide rute între Costineşti și Slatina durează 7 h 1 min. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Costineşti la Slatina?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Costineşti la Slatina la 09:57. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 23:30. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Când călătoresc de la Costineşti la Slatina cu trenul, ce stații pot să folosesc?

În Costineşti, stațiile de plecare includ Costinești Tabără hc și Costinești. Când veți sosi în Slatina, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Slatina. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii de la Costineşti la Slatina au loc în fiecare zi?

Numărul exact al călătoriilor de la Costineşti la Slatina poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 17 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv Infofer și CFR Călători. În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la 20 plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Costineşti la Slatina. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Costineşti la Slatina variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 2 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 15 călătorii cu una sau mai multe schimbări.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback