Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un tren de la Craiova până la Brăila

Starting from
60,70 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Brăila

Descoperă

Călătoria de la Craiova la Brăila cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Craiova la Brăila. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât costă să ajung de la Craiova la Brăila cu trenul?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Craiova la Brăila. Însă în medie veți plăti în jur de 95,84 RON pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 60,70 RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.Craiova la Brăila transport tren

Cel mai bun preț 60,70 RON
Durata călătoriei 8 h 28 min
Călătorii pe zi 11
Prima plecare 05:40
Ultima plecare 02:19
Distanța 347 km
Plecare Craiova
Sosire Brăila
Transportatori Infofer, Autogari, CFR Călători,

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
11
Transportatori
1
Prețul minim
60,70 RON
Prețul maxim
110,95 RON

Craiova - Brăila

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

72,90 RON

Data
Luni 9 Mai 2022
CFR Călători-logo
Craiova Triaj hc - Brăila
07:01 - 15:17
CFR Călători
8h 16min
3 schimbări
CO2: 0.99kg
Cel mai ieftin

Cât de lungă este călătoria de la Craiova la Brăila cu trenul?

Pentru a ajunge mai repede de la Craiova la Brăila, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Craiova și Brăila vor termina călătoria în 6 h 25 min. În medie, vă va lua cam 8 h 28 min pentru a parcurge 347 km între Craiova și Brăila.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Craiova la Brăila?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Craiova la Brăila la 05:40. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 02:19. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Craiova la Brăila?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Craiova și Brăila. Vă puteți începe călătoria în Craiova la stații precum Craiova Triaj Hc și Craiova. Acestea se leagă de stații care includ Brăila din Brăila. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Craiova la Brăila.

Câte călătorii zilnice există de la Craiova la Brăila?

Ruta de la Craiova la Brăila este deservită de furnizori care includ CFR Călători. De la această listă de furnizori de transport, există până la 17 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Craiova de 11 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Craiova la Brăila, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 11 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
213 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback