Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un tren de la Craiova până la București

Starting from
24,95 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

De la 29,30 RON
Transport Tren

Mâine

De la 29,30 RON
Transport Tren

2 Zile

De la 29,30 RON
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in București

Descoperă

Călătorie rapidă și ușoară de la Craiova la București cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Craiova la București. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Craiova la București?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Craiova la București costă 24,95 RON. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 50,77 RON pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Craiova la București.Craiova la București transport tren

Cel mai bun preț 26,40 RON
Durata călătoriei 4 h 37 min
Călătorii pe zi 45
Prima plecare 05:37
Ultima plecare 02:19
Distanța 184 km
Plecare Craiova
Sosire București
Transportatori Infofer, Autogari, CFR Călători, Astra Trans Carpatic, , Softrans

Prețul biletului Craiova - București în fiecare zi

 
Azi
29,30 RON
34,11 RON
Mâine
29,30 RON
34,11 RON
În 2 zile
29,30 RON
38,98 RON
În 3 zile
29,30 RON
Detalii
În 4 zile
29,30 RON
38,98 RON
În 5 zile
27,85 RON
Detalii
În 6 zile
27,85 RON
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
43
Transportatori
3
Prețul minim
24,95 RON
Prețul maxim
114,50 RON

Craiova - București

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

26,40 RON

Data
Joi 26 Mai 2022
CFR Călători-logo
Craiova - București Nord
16:45 - 21:13
CFR Călători
4h 28min
CO2: 0.53kg
Cel mai ieftin

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Craiova la București cu trenul?

Călătoria de la Craiova la București acoperă o distanță de 184 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 4 h 32 min. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 2 h 55 min. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Craiova la București făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Craiova la București?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Craiova la București, care de obicei este la 05:40. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 02:19. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Când călătoresc de la Craiova la București cu trenul, ce stații pot să folosesc?

Veți putea pleca din Craiova folosind stații precum Craiova și Craiova Triaj Hc. Acestea vă conectează cu stații care includ București Băneasa, București Nord și București Obor din București. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Craiova, fie în București, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Craiova spre București?

Veți putea să călătoriți de la Craiova la București folosind companii precum CFR Călători, Astra Trans Carpatic și Softrans. Împreună, acești furnizori oferă o medie de 44 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 54 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Craiova la București folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 16 legături directe de la Craiova la București în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 28 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
185 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback