Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un tren de la Craiova până la Constanţa

Starting from
54,35 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

De la 60,60 RON
Transport Tren

Mâine

De la 54,35 RON
Transport Tren

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Constanţa

Descoperă

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Craiova la Constanţa

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Craiova la Constanţa? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Craiova la Constanţa?

Când călătoriți de la Craiova la Constanţa, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 85,85 RON. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 54,35 RON, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.Craiova la Constanţa transport tren

Cel mai bun preț 54,35 RON
Durata călătoriei 6 h 38 min
Călătorii pe zi 14
Prima plecare 05:37
Ultima plecare 18:52
Distanța 387 km
Plecare Craiova
Sosire Constanţa
Transportatori Infofer, Autogari, CFR Călători, Astra Trans Carpatic,

Prețul biletului Craiova - Constanţa în fiecare zi

 
Azi
60,60 RON
58,47 RON
Mâine
60,60 RON
Detalii
În 2 zile
54,35 RON
Detalii
În 3 zile
Detalii
Detalii
În 4 zile
57,45 RON
Detalii
În 5 zile
54,35 RON
Detalii
În 6 zile
57,45 RON
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
14
Transportatori
1
Prețul minim
54,35 RON
Prețul maxim
108,10 RON

Craiova - Constanţa

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

54,70 RON

Data
Duminică 22 Mai 2022
CFR Călători-logo
Craiova - Constanța
07:35 - 14:51
CFR Călători
7h 16min
1 schimbări
CO2: 1.11kg
Cel mai ieftin

Cât durează călătoria de la Craiova la Constanţa cu trenul?

Călătoria între Craiova și Constanţa cu trenul durează de obicei 6 h 36 min pentru a acoperi o distanță de 387 km. Cea mai scurtă călătorie de la Craiova la Constanţa vă va duce 5 h 33 min. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Constanţa, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Craiova la Constanţa?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Craiova la Constanţa, care de obicei este la 05:40. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 18:52. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Craiova la Constanţa?

Veți putea pleca din Craiova folosind stații precum Craiova și Craiova Triaj Hc. Acestea vă conectează cu stații care includ Constanța din Constanţa. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Craiova, fie în Constanţa, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Craiova spre Constanţa?

Dacă vreți să ajungeți de la Craiova la Constanţa, puteți călători cu furnizori precum CFR Călători. Veți găsi un număr maxim de 17 plecări pe zi. În medie, sunt 14 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 1 călătorii directe între Craiova și Constanţa. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 13 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
129 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback