Gasiți un tren de la Craiova până la Galaţi

Începe de la
68,75 RON
Descoperă
Partenerii noștri Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.
references references references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Craiova la Galaţi

Plănuiți să călătoriți de la Craiova la Galaţi? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât costă biletele de tren de la Craiova la Galaţi?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Craiova la Galaţi costă 68,75 RON. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 125,34 RON pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Craiova la Galaţi.Craiova la Galaţi transport tren

Durata călătoriei 8 h 44 min
Călătorii pe zi 7
Prima plecare 04:25
Ultima plecare 16:05
Distanța 358 km
Plecare Craiova
Sosire Galaţi
Transportatori Infofer, Autogari, CFR Călători,

Prețul biletului Craiova - Galaţi în fiecare zi

 
Azi
Detalii
Mâine
Detalii
În 2 zile
Detalii
În 3 zile
Detalii
În 4 zile
Detalii
În 5 zile
Detalii
În 6 zile
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
7
Transportatori
3
Prețul minim
68,75 RON
Prețul maxim
193,21 RON

Craiova - Galaţi

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cât durează să ajung de la Craiova la Galaţi cu trenul?

Distanța dintre Craiova și Galaţi este în jur de 358 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 8 h 44 min. Totuși, cele mai rapide rute între Craiova și Galaţi durează 7 h 7 min. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

În ce moment al zilei pot călători de la Craiova la Galaţi?

Prima călătorie a serii pleacă de la Craiova la 04:40. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la 16:05. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Craiova și Galaţi. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Craiova la Galaţi?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Craiova de la următoarele stații: Craiova (Autogara Pelendava Nord). Sosind la Galaţi, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Galați. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Galaţi.

Câte călătorii de la Craiova la Galaţi sunt în fiecare zi?

Dacă vreți să ajungeți de la Craiova la Galaţi, puteți călători cu furnizori precum Infofer, CFR Călători și . Veți găsi un număr maxim de 16 plecări pe zi. În medie, sunt 7 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt călătorii directe între Craiova și Galaţi. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 7 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback