Gasiți un tren de la Craiova până la Sibiu

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in Sibiu

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 5,80RON
Durata călătoriei 10 h 41 min
Călătorii pe zi 435
Prima plecare: 05:05
Ultima plecare: 19:50
Distanța 167km

bilete de tren ieftine de la Craiova pe virail Sibiu.

Virail are truc magic pentru a găsi biletele de tren ieftine pentru Sibiu. Trebuie doar să introduceți datele călătoriei, apoi setați filtrele de plecare și de preț în funcție de preferințele dumneavoastră. După ce ați ales cele mai bune opțiuni de călătorie pentru trenul de la Craiova la Sibiu, virail va redirecționa automat la site-ul furnizorului pentru achiziție.

Ce companii deservesc ruta de la Craiova la Sibiu?

Virail găsește ofertă de la o mulțime de companii feroviare din Europa și în restul lumii. De exemplu, vă arată posibile conexiuni de tren de la Craiova la Sibiu oferite de CFR Călători.

Cât de mult este cel mai ieftin bilet de tren de la Craiova la Sibiu?

În medie, bilete de tren de la Craiova la 209,90 RON de cost Sibiu, dar dacă vă puteți rezerva în prealabil sau alege datele și orele mai puțin populare, ați putea găsi bilete de avion ieftine de tren din 5,80 RON.

Prețul biletului Craiova - Sibiu în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
25,60 RON26,40 RON27,85 RON42,85 RON Detalii Detalii Detalii

Trenuri din Craiova spre Sibiu


Dacă există modificări în traseul dvs., asigurați-vă că aveți întotdeauna suficient timp pentru a merge de la o platformă la alta și nu uita niciodată posibilitatea de întârziere care ar putea face dor de tine de-al doilea tren.

Când vine vorba de distanțe scurte, de autobuz și carpooling reprezintă o bună alternativă la călătoria cu trenul, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget limitat.

Care stații sunt deservite de trenurile care călătoresc de la Craiova la Sibiu?

Puteți lua trenul spre Craiova și Craiova Triaj Hc la Sibiu, care ajunge la Turnișor, Sibiu Hc, Sibiu și Atelier Zona H.

Atunci când sunt frist și ultimele trenuri de la Craiova la Sibiu programată?

Durata medie a călătoriei este 9 ore și 35 minute, dar cele mai rapide conexiuni pe care le duc la 6 ore și 43 minute în Sibiu. Primul tren pleacă de la Craiova la 05:11, iar ultimul pleacă la 20:06. <

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another