Train Illustration

Gasiți un tren de la Dej până la Sighetu Marmaţiei

Starting from
19,35 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă

Călătoria dvs. de la Dej la Sighetu Marmaţiei cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Dej la Sighetu Marmaţiei? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Dej la Sighetu Marmaţiei?

Prețurile biletelor de tren de la Dej la Sighetu Marmaţiei variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Dej la Sighetu Marmaţiei vor costa 19,35 RON. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 28,65 RON. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.Dej la Sighetu Marmaţiei transport tren

Cel mai bun preț 19,35 RON
Durata călătoriei 4 h 59 min
Călătorii pe zi 4
Prima plecare 07:42
Ultima plecare 08:11
Distanța 87 km
Plecare Dej
Sosire Sighetu Marmaţiei
Transportatori Infofer, CFR Călători

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
4
Transportatori
2
Prețul minim
19,35 RON
Prețul maxim
34,70 RON

Dej - Sighetu Marmaţiei

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

24,75 RON

Data
Duminică 7 August 2022
CFR Călători-logo
Dej - Sighetu Marmației
05:11 - 09:56
CFR Călători
4h 45min
1 schimbări
CO2: 0.25kg
Cel mai ieftin

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Dej la Sighetu Marmaţiei cu trenul?

Călătoria între Dej și Sighetu Marmaţiei cu trenul durează de obicei 4 h 59 min pentru a acoperi o distanță de 87 km. Cea mai scurtă călătorie de la Dej la Sighetu Marmaţiei vă va duce 4 h 45 min. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Sighetu Marmaţiei, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

La ce oră sunt plecările de la Dej la Sighetu Marmaţiei?

În general, prima plecare a zilei din Dej va fi la 07:42, iar ultima plecare va fi la 08:11. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Dej la Sighetu Marmaţiei se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Dej la Sighetu Marmaţiei?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Dej de la următoarele stații: Dej Călători și Dej. Sosind la Sighetu Marmaţiei, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Sighetu Marmației. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Sighetu Marmaţiei.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Dej la Sighetu Marmaţiei?

Numărul exact al călătoriilor de la Dej la Sighetu Marmaţiei poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 4 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv Infofer și CFR Călători. În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la 6 plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Dej la Sighetu Marmaţiei. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Dej la Sighetu Marmaţiei variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 2 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 2 călătorii cu una sau mai multe schimbări.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
227 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback