Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un tren de la Deva până la Timişoara

Starting from
16,95 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

De la 20,40 RON
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

De la 20,40 RON
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Timişoara

Descoperă

Ajungeți de la Deva la Timişoara cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Deva la Timişoara. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât costă biletele de tren de la Deva la Timişoara?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Deva la Timişoara costă 16,95 RON. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 33,84 RON pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Deva la Timişoara.Deva la Timişoara transport tren

Cel mai bun preț 18,15 RON
Durata călătoriei 6 h 9 min
Călătorii pe zi 23
Prima plecare 09:15
Ultima plecare 01:07
Distanța 131 km
Plecare Deva
Sosire Timişoara
Transportatori Infofer, Autogari, CFR Călători,

Prețul biletului Deva - Timişoara în fiecare zi

 
Azi
20,40 RON
34,11 RON
Mâine
20,40 RON
29,23 RON
În 2 zile
Detalii
Detalii
În 3 zile
20,40 RON
34,11 RON
În 4 zile
20,40 RON
34,11 RON
În 5 zile
Detalii
Detalii
În 6 zile
19,25 RON
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
19
Transportatori
1
Prețul minim
16,95 RON
Prețul maxim
70,50 RON

Deva - Timişoara

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

18,15 RON

Data
Miercuri 6 Iulie 2022
CFR Călători-logo
Deva - Timișoara Est
15:52 - 21:38
CFR Călători
5h 46min
1 schimbări
CO2: 0.37kg
Cel mai ieftin

Cât de lungă este călătoria de la Deva la Timişoara cu trenul?

Călătoria între Deva și Timişoara este lungă de vreo 131 km și de obicei durează aproximativ 6 h 25 min. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 3 h 28 min. Dacă încercați să ajungeți de la Deva la Timişoara cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Deva la Timişoara?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Deva la Timişoara, care de obicei este la 03:57. Ultima plecare programată a serii este în mod normal la 01:07. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Când călătoresc de la Deva la Timişoara cu trenul, ce stații pot să folosesc?

Puteți pleca din Deva la stații precum Deva. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Timişoara la următoarele stații: Timișoara Nord, Ronaț Triaj Gr. D, Timișoara Est, Timișoara Sud și Timișoara C.E.T.. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Deva și Timişoara. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Deva spre Timişoara?

Dacă vreți să ajungeți de la Deva la Timişoara, puteți călători cu furnizori precum CFR Călători. Veți găsi un număr maxim de 29 plecări pe zi. În medie, sunt 21 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 4 călătorii directe între Deva și Timişoara. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 17 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
150 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback