Tren Dortmund - Bologna prețuri de la 7,33RON

Începe de la
7,33RON
Descoperă

Dortmund la Bologna de la tren

Călătoria de la Dortmund la Bologna de la tren este de 831,8 km și durează 11 h 5 min. Există 147 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 01:01 și ultima la 00:01. Este posibil să călătoriți de la Dortmund la Bologna cu tren pentru doar 7,33RON sau până la 1.262,24RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 7,33RON.

Cel mai bun preț 7,33RON
Durata călătoriei 11 h 5 min
Conexiune pe zi 147
Cel mai mic pret 7,33RON
Cel mai mare preț 1.262,24RON
Prima Plecare 01:01
Ultima Plecare 00:01
Distanţă 831,8 km
Plecare Dortmund
Sosire Bologna
Transportatori Regionale Veloce, EuroNight,

Tren Bilete de la Dortmund la Bologna

  Sep 29
  Detalii
  19°
  Sep 30
  7,33RON
  19°
  Oct 01
  Detalii
  21°
  Oct 02
  Detalii
  23°
  Oct 03
  Detalii
  18°
  Oct 04
  Detalii
  15°
  Oct 05
  Detalii
  16°
  Oct 06
  Detalii
  15°
  Oct 07
  7,33RON
  16°
  Oct 08
  Detalii
  18°
  Oct 09
  Detalii
  19°
  Oct 10
  Detalii
  19°
  Oct 11
  Detalii
  21°
  Oct 12
  Detalii
  21°
  Oct 13
  Detalii
  20°
Departure date
Friday,Sep 29 2023
19°

Călătoria de la Dortmund la Bologna cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Dortmund la Bologna? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât costă să ajung de la Dortmund la Bologna cu trenul?

Când călătoriți de la Dortmund la Bologna, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 567,45RON. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 7,33RON, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Dortmund la Bologna

 
Sep 29
Vineri
19°
Detalii
Detalii
Detalii
Sep 30
Sâmbătă
19°
7,33RON
175,52RON
516,63RON
Oct 01
Duminică
21°
Detalii
Detalii
Detalii
Oct 02
Luni
23°
Detalii
Detalii
Detalii
Oct 03
Marți
18°
Detalii
Detalii
Detalii
Oct 04
Miercuri
15°
Detalii
Detalii
Detalii
Oct 05
Joi
16°
Detalii
Detalii
Detalii
Bilete ieftine de de la Dortmund la Bologna
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Dortmund la Bologna.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Dortmund la Bologna, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Dortmund la Bologna.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Dortmund la Bologna

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Bologna cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Bologna, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

ÖBB Nightjet, operat de Căile Ferate Federale Austriace (ÖBB), oferă călătorii peste noapte cu trenul între marile orașe europene, oferind o modalitate convenabilă și confortabilă de a călători pe timp de noapte. Trenurile Nightjet sunt echipate cu cabine de dormit, cupee și scaune, oferind pasagerilor o modalitate confortabilă și convenabilă de a călători pe distanțe lungi în timp ce dorm. Serviciul rulează în toată Austria și se extinde în țările vecine, cum ar fi Germania, Elveția, Italia și Republica Cehă.

Frecciarossa, operat de Trenitalia, compania națională de căi ferate, este un serviciu de trenuri de mare viteză renumit în Italia. Trenurile FRECCIAROSSA, care ating viteze de până la 300 km/h, leagă orașe importante, inclusiv Roma, Milano, Napoli, Florența și Torino.

Eurobahn este o companie feroviară privată care operează în Germania. A fost fondată în 1998 și oferă servicii de tren regional și de navetiști în regiunea Renania de Nord-Westfalia. Eurobahn operează pe mai multe linii, inclusiv S-Bahn Rhein-Ruhr, RB 61 și RB 52. Compania este cunoscută pentru trenurile sale moderne și serviciile de înaltă calitate, inclusiv Wi-Fi gratuit și aer condiționat. Eurobahn este angajată în favoarea durabilității și a implementat mai multe măsuri pentru a-și reduce impactul asupra mediului, cum ar fi utilizarea trenurilor eficiente din punct de vedere energetic și promovarea transportului public ca alternativă la conducere.

Frecciargento este un serviciu de trenuri de mare viteză operat de Trenitalia, compania națională de căi ferate din Italia. Numele „Frecciargento” înseamnă „săgeată de argint” în italiană, iar trenurile sunt cunoscute pentru designul lor elegant, modern și vitezele rapide. Trenurile Frecciargento circulă pe linii de mare viteză și linii convenționale, conectând marile orașe din Italia, inclusiv Roma, Verona, Milano, Veneția, Florența și Napoli. Frecciargento este unul dintre numeroasele servicii de tren de mare viteză oferite de Trenitalia, inclusiv Frecciarossa și Frecciabianca.

HLB Hessenbahn este o companie feroviară germană care operează trenuri regionale de călători în statul Hesse. Compania a fost fondată în 2005 și este o subsidiară a HLB Basis AG. HLB Hessenbahn operează pe mai multe linii din regiune, inclusiv calea ferată Frankfurt-Königstein, calea ferată Taunus și calea ferată Main-Lahn. Compania operează, de asemenea, Frankfurt Airport Express, care oferă legături directe între Aeroportul Frankfurt și mai multe orașe din regiune. HLB Hessenbahn se angajează să ofere pasagerilor săi servicii de transport sigure, fiabile și ecologice.

National Express este o companie multinațională britanică de transport public care operează servicii de autobuz și feroviar în Marea Britanie, Europa, Africa de Nord și America de Nord. Compania a fost fondată în 1972 și are sediul central în Birmingham, Marea Britanie. National Express operează o flotă de peste 1.600 de autobuze, care deservește peste 900 de destinații din Marea Britanie. Compania operează, de asemenea, servicii feroviare în Marea Britanie, inclusiv franciza East Anglia.

Bayerische Regiobahn (BRB) este o companie regională de căi ferate cu sediul în Bavaria, Germania. Oferă servicii de pasageri pe mai multe linii din regiune, inclusiv linia München-Augsburg, linia München-Landshut-Regensburg și linia München-Mühldorf-Simbach. BRB a fost înființată în 2008 ca o subsidiară a Transdev Germania și de atunci a devenit un jucător important pe piața feroviară din Bavaria. Compania operează o flotă de trenuri moderne, inclusiv unități multiple electrice și vagoane diesel și are reputația de a oferi clienților săi servicii fiabile și eficiente. BRB se angajează în transportul durabil și a implementat o serie de măsuri pentru a-și reduce impactul asupra mediului.

Eurocity este un serviciu de tren transfrontalier care conectează marile orașe din Europa. Este un joint venture între companii naționale de căi ferate din diferite țări, cum ar fi Deutsche Bahn în Germania, SNCF în Franța și SBB în Elveția. Trenurile Eurocity oferă opțiuni de călătorie confortabile și convenabile pentru pasageri, cu facilități precum aer condiționat, vagoane restaurante și Wi-Fi. Serviciul funcționează pe un program regulat și oferă conexiuni între orașe precum Paris, Berlin, Milano și Viena. Trenurile Eurocity sunt o alegere populară pentru călătorii care doresc să exploreze mai multe destinații din Europa fără bătaia de cap de a conduce sau de a zbura.

EuroNight este un tip de serviciu internațional de tren peste noapte care operează în Europa. Este operat de diferite companii naționale de căi ferate și oferă locuri confortabile de dormit, vagoane restaurante și alte facilități pentru pasagerii care călătoresc pe distanțe lungi. Trenurile EuroNight circulă de obicei între orașe mari din diferite țări, cum ar fi Paris și Berlin sau Viena și Budapesta. Acestea sunt adesea o alegere populară pentru călătorii care doresc să economisească timp și bani combinând costurile de transport și cazare. Cu toate acestea, în ultimii ani, multe rute EuroNight au fost întrerupte sau înlocuite cu trenuri de mare viteză, deoarece cererea pentru călătorii peste noapte a scăzut.

Tipuri de bilete și facilități de la Dortmund la Bologna

Comparați diferite tipuri de bilete și facilitățile oferite de EuroCity, Frecciargento și Frecciarossa atunci când călătoriți de la Dortmund la Bologna.

Second Class

Cu trenurile Eurocity ale Deutsche Bahn, un bilet de clasa a doua vă garantează o călătorie mai accesibilă. Pe tot parcursul călătoriei, puteți accesa facilități de bază, cum ar fi prize electrice, aer condiționat și un cărucior de bar.

Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

First Class

Dacă doriți să vă îmbunătățiți experiența de călătorie într-un loc mai liniștit, cu servicii suplimentare, cum ar fi scaune reglabile, mai mult spațiu pentru picioare, serviciu de catering și selecție de locuri, puteți opta pentru biletele de primă clasă în trenurile Eurocity ale Deutsche Bahn.

Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

Second Class

În clasa standard Frecciargento, puteți petrece timp pe portalul FRECCE, vă puteți bucura de o călătorie confortabilă pe scaune reglabile, vă puteți încărca dispozitivele folosind prize electrice și puteți gusta mâncare și băuturi delicioase la barul FrecciaBistrò.

Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

First Class

În clasa întâi a Frecciargento, vă veți bucura de toate facilitățile găsite în clasa a doua, plus scaune mai spațioase și confortabile. În plus, veți primi gustări gratuite și o mică băutură de bun venit, fie cafea, fie prosecco.

Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

Standard

Standard este nivelul de bază al serviciului și include un scaun confortabil și acces la serviciile de bază la bord. Autocarele 5-8 sunt pentru nivelul Standard cu scaune îmbrăcate în piele ecologică gri.

Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

Premium

Serviciul premium include un scaun mai larg, mai mult spațiu pentru picioare și acces la facilități suplimentare, cum ar fi o băutură de bun venit și o selecție de ziare. Autocarul 4 de pe trenul Frecciarossa 1000 este rezervat pentru nivelul Premium.

Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

Executive

Executive este cel mai înalt nivel de servicii și include toate facilitățile de la nivel Business, precum și un sistem de divertisment personal și mese gourmet servite de un bucătar dedicat la bord.

Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

Business

Serviciile de afaceri sunt concepute pentru călătorii de afaceri și includ toate facilitățile de la nivelul Premium, precum și acces la un Business Lounge dedicat și îmbarcare prioritară. Autocarele 2 și 3 ale Frecciarossa 1000 sunt rezervate pentru nivelul de serviciu Business.

Wifi
Zona de liniste
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

Seated carriage

Aceste bilete sunt ideale pentru călătorii mai scurte în timpul zilei, având locuri confortabile în vagoane cu aer condiționat.

Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

Couchette

Aceste bilete oferă o opțiune mai accesibilă pentru călătoriile peste noapte, cu paturi supraetajate în compartimente comune care pot găzdui până la 6 pasageri.

Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

Sleeper cabin

Acestea sunt cele mai confortabile bilete Nightjet, cu compartimente simple, duble sau triple cu paturi, pături și perne pentru un somn bun.

Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

Second Class

Cea de-a doua clasă a Deutshce Bahn asigură o călătorie confortabilă cu aranjamente standard de scaune cu Wi-Fi gratuit, priză și. Pasagerii de clasa a doua pot cumpăra alimente și băuturi din vagonul bar/bistro sau vagonul restaurant.

Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

First Class

Călătoria de primă clasă cu Deutsche Bahn oferă o experiență de lux, cu locuri confortabile și multe facilități, cum ar fi scaune spațioase, cu servicii personalizate pe scaun și acces exclusiv la lounge-uri la gările principale. Pasagerii de clasa I pot primi comenzile la locurile lor, dar dacă nu doriți să așteptați, puteți lua masa și în vagonul restaurant sau puteți cumpăra mâncare și băuturi din vagonul bar/bistro.

Wifi
Zona de liniste
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

Second Class

În trenurile SBB Intercity, pe lângă facilitățile de bază pentru biletul de clasa a doua, există o zonă pentru familii special concepută pentru a oferi confort familiilor cu copii. Dacă ți se face foame în timpul călătoriei, poți savura mese gustoase în trăsura restaurant.

Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

First Class

În clasa I a SBB Intercity, puteți beneficia de priză personală, scaune mai confortabile și spațiu mai mare pentru bagaje. Unele trenuri IC oferă, de asemenea, zone liniștite și zone de afaceri.

Wifi
Zona de liniste
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta
Servicii la bord EuroNight, HLB Hessenbahn și DB - Intercity de la Dortmund la Bologna
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Dortmund la Bologna cu tren.
Facilităţi EuroNight HLB Hessenbahn DB - Intercity Frecciarossa DB - EuroCity Express (ECE) DB - InterCity Express (ICE) Eurobahn DB - Regionalbahn DB - Regional Express Nightjet Frecciargento ÖBB - Interregio (IR) Bayerische Regiobahn Autobus National Express DB - InterCityNight EuroCity
Zona de liniste
Wifi
Prize
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta
Vagon de dormit
Bagaje

Dortmund la Bologna Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
5.2kg
Autobuz
34.1kg
Zbor
1,363.1kg
Mașină
131.5kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Dortmund la Bologna cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Dortmund și Bologna sunt 5.2kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Dortmund și Bologna? Luând trenul între Dortmund și Bologna veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 1,357.9kg față de un zbor, 28.9kg față de autobuz și 126.3kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Dortmund la Bologna?
Un bilet de tren de la Dortmund la Bologna este de 500,41RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 7,33RON.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Dortmund la Bologna?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Dortmund la Bologna este de 7,33RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Dortmund și Bologna cu tren?
Distanța între Dortmund și Bologna este de 831,8 km.
Cât durează călătoria cu tren între Dortmund și Bologna?
Călătoria de la Dortmund la Bologna durează în medie 15 h 8 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 11 h 5 min.
Ce companii operează de la Dortmund la Bologna?
Ruta Dortmund - Bologna este acoperită de 21 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Regionale Veloce, EuroNight, HLB Hessenbahn, DB - Intercity, Frecciarossa, DB - EuroCity Express (ECE), DB - InterCity Express (ICE), Eurobahn, DB - Regionalbahn, DB - Regional Express, Nightjet, Frecciargento, TRN, InterCityNotte, ÖBB - Interregio (IR), Eurocity Brenner, Bayerische Regiobahn, Autobus, National Express, DB - InterCityNight, EuroCity ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Dortmund la Bologna?
Ruta de la Dortmund la Bologna are în medie 147 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Dortmund la Bologna?
Primul tren de la Dortmund la Bologna pleacă la orele 01:01. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Dortmund la Bologna?
Ultimul tren de la Dortmund la Bologna pleacă la orele 00:01. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Dortmund la Bologna?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 7,33RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Dortmund la Bologna?
Există stații 2 de la care puteți pleca de la Dortmund pentru a merge la Bologna. Puteți merge de la Dortmund Hbf și Dortmund-derne și puteți ajunge la Bologna Borgo Panigale și Bologna Centrale.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Dortmund și Bologna?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Dortmund și Bologna este 11 h 5 min.
Există un tren direct de la Dortmund la Bologna?
Da, există un tren direct între Dortmund și Bologna.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Dortmund la Bologna?
Călătoria cu tren de la Dortmund la Bologna creează 5.2kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Treceți local de la Dortmund

Rute populare

Escapade de weekend de la Dortmund

Rute internaționale din Dortmund și zonele din apropiere

Alte destinații de la Dortmund

Principalele rute spre Bologna

Alte rute populare