Gasiți un tren de la Dortmund până la Essen, Flanders

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 14,62 RON
Durata călătoriei 3 h 21 min
Călătorii pe zi 30
Prima plecare 12:24
Ultima plecare 23:05
Distanța 209 km

Comparați cele mai bune preturi de tren de la Dortmund la Essen, Flanders.

Găsirea conexiunea perfectă de tren nu a fost niciodată atât de ușoară: datorită virail, veți putea compara sute de oferte, în același timp, doar prin introducerea data calatoriei. Prin filtrele de preț și de plecare, veti avea posibilitatea de a restricționa rezultatele și pentru a găsi soluția perfectă. Rezervarea are loc pe site-ul furnizorului, la care va fi redirecționat automat.

Cât de mult este cel mai ieftin bilet de tren de la Dortmund la Essen, Flanders?

Rezervarea în avans într-adevăr vă permite să salvați niște bani: de fapt, puteți obține bilete de tren ieftine de la Dortmund la, de asemenea, doar Essen, Flanders 14,62 RON, în timp ce prețul mediu este 146,41 RON.

Ce companii pe care le ia de la Dortmund cu trenul până la Essen, Flanders?

Virail colaborează cu mai mult de 200 de parteneri în Europa și în restul lumii, printre care, de asemenea, FlixTrain și Deutsche Bahn care deservesc Dortmund ruta trenului -. Essen, Flanders .

Flixtrain aparține companiei de autobuze lider FlixBus și a fost introdusă ca nou serviciu feroviar low-cost, care operează în prezent în Germania, cu rutele Berlin-Stuttgart și Hamburg-Köln.

Trenuri din Dortmund spre Essen, Flanders

Atunci când sunt frist și ultimele trenuri de la Dortmund la Essen, Flanders programată?

Durata medie a călătoriei este 3 h 21 min, dar cele mai rapide conexiuni pe care le duc la 22 min în Essen, Flanders. Primul tren pleacă de la Dortmund la 12:24, iar ultimul pleacă la 23:05.

, În care stațiile poate lua trenul spre și în cazul în care va Essen, Flanders ultimul ajungeti?

Trenurile să plece de la Dortmund central station (FlixTrain), Dortmund West și Dortmund Hbf Dortmund Essen, Flanders ultimul și ajung în Essen Central Station (train), Essen(B) și Wildert.

În cazul în care mersul trenurilor nu se încadrează în programul dvs. sau bugetul, autobuzul și carpooling vă poate oferi unele alternative de preț și de timp, fără a schimba în mod substanțial durata călătoriei.