Gasiți un tren de la Düren până la Bruxelles

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Găsiți bilete de tren ieftine către Bruxelles

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 112,06 RON
Durata călătoriei 5 h 6 min
Călătorii pe zi 9
Prima plecare 22:14
Ultima plecare 23:39
Distanța 151 km

Cu virail cele mai ieftine bilete de tren de la Düren la Bruxelles.

Virail face ca fiecare călătorie mai ușor: singurul lucru pe care va trebui să faceți este de a specifica data călătoriei de la Düren la Bruxelles. Ulterior, va fi capabil de a găsi opțiunea perfectă pentru călătoria dvs. prin filtrarea și sortarea rezultatelor după preț și de plecare. Virail, de asemenea, vă va redirecționa automat site-ul web al furnizorului pentru a finaliza rezervarea.

Cât de mult este cel mai ieftin bilet de tren de la Düren la Bruxelles?

Dacă aveți posibilitatea de a rezerva în avans, va fi probabil pentru a găsi bilete de avion ieftine de tren de la Düren la Bruxelles pentru 112,06 RON. În cazul în care nu se poate planifica în avans, bilete de tren la un cost pe 148,61 RON medie Bruxelles ultimul.

Ce companii feroviare oferă conexiuni cu trenul de la Düren pentru a Bruxelles?

Virail găsește ofertă de la o mulțime de companii feroviare din Europa și în restul lumii. De exemplu, vă arată posibile conexiuni de tren de la Düren la Bruxelles oferite de Deutsche Bahn.

Trenuri din Düren spre Bruxelles

Cât timp durează de la Düren la și când Bruxelles trenurile plece?

Cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 2 h 8 min Bruxelles ultimul, dar, în medie, este nevoie de 5 h 6 min. Primul tren indreptat spre Bruxelles ultimul la 22:14, în timp ce ultima părăsește Düren la 23:39.

Care sunt stațiile de plecare și de sosire în Düren și Bruxelles?

Trenurile pleacă Düren din Düren și să ajungă la Bruxelles-Nord, Bruxelles-Central și Bruxelles Midi.

Atunci când călătoresc cu trenul, nu uitați să păstrați biletul cu tine: asigurați-vă că pentru a imprima în prealabil sau pentru a descărca versiunea mobilă dacă este permis.

Pentru distanțe scurte, cum ar fi între Düren și Bruxelles, autobuze și carpooling sunt alternative bune la tren, datorită costurilor reduse. De asemenea, autobuzele au avantajul de a ajunge la cele mai mici orașe în care nici o stație de tren.