Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un tren de la Eforie până la Buda

Starting from
63,45 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Buda

Descoperă

Călătorie rapidă și ușoară de la Eforie la Buda cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Eforie la Buda. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât costă biletele de tren de la Eforie la Buda?

În medie, un bilet de tren de la Eforie la Buda vă va costa 71,12 RON. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 63,45 RON. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.Eforie la Buda transport tren

Cel mai bun preț 63,45 RON
Durata călătoriei 8 h 51 min
Călătorii pe zi 8
Prima plecare 10:14
Ultima plecare 23:42
Distanța 213 km

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
8
Transportatori
1
Prețul minim
63,45 RON
Prețul maxim
80,90 RON

Eforie - Buda

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

CFR Călători-logo
CFR Călători
2 schimbări
Durata: 4 h 49 min
Eforie Sud Hm - Buda
16:13 - 21:02
63,45 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
2 schimbări
Durata: 4 h 43 min
Eforie Nord - Buda
16:19 - 21:02
63,45 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
3 schimbări
Durata: 5 h 45 min
Eforie Sud Hm - Buda
19:13 - 00:58
65,30 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
3 schimbări
Durata: 7 h 18 min
Eforie Sud Hm - Buda
11:45 - 19:03
70,50 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
3 schimbări
Durata: 7 h 12 min
Eforie Nord - Buda
11:51 - 19:03
70,50 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
3 schimbări
Durata: 15 h 56 min
Eforie Sud Hm - Buda
23:42 - 07:46
73,95 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
3 schimbări
Durata: 7 h 44 min
Eforie Sud Hm - Buda
10:14 - 17:58
80,90 RON

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Eforie la Buda cu trenul?

Distanța dintre Eforie și Buda este în jur de 214 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 8 h 51 min. Totuși, cele mai rapide rute între Eforie și Buda durează 4 h 43 min. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

În ce moment al zilei pot călători de la Eforie la Buda?

Prima plecare zilnică de la Eforie la Buda este la 10:14, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 23:42. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Eforie și Buda. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Eforie laBuda?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Eforie și Buda. Vă puteți începe călătoria în Eforie la stații precum Eforie Sud Hm și Eforie Nord. Acestea se leagă de stații care includ Buda din Buda. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Eforie la Buda.

Câte călătorii de la Eforie la Buda sunt în fiecare zi?

Ruta de la Eforie la Buda este deservită de furnizori care includ CFR Călători. De la această listă de furnizori de transport, există până la 8 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Eforie de 8 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Eforie la Buda, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 8 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
213 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback