Gasiți un tren de la Eforie până la Buda

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 60,53 RON
Durata călătoriei 6 h 24 min
Călătorii pe zi 9
Prima plecare 15:09
Ultima plecare 18:19
Distanța 213 km

Bilete de tren ieftine de la Eforie pe virail Buda.

Dacă sunteți în căutarea pentru cel mai simplu mod de a găsi cel mai bun pret pentru traseul trenului, virail este ceea ce au fost căutați. Trebuie doar să selectați data și virail vă va arăta toate conexiunile oferite de partenerii noștri: prin filtrarea rezultatelor, veți găsi soluția perfectă pentru bugetul și programul. Virail vă va redirecționa către site-ul web al companiei pentru o rezervare simplu și sigur.

Cât de mult este cel mai ieftin bilet de tren de la Eforie la Buda?

Rezervarea în avans într-adevăr vă permite să salvați niște bani: de fapt, puteți obține bilete de tren ieftine de la Eforie la, de asemenea, doar Buda 60,53 RON, în timp ce prețul mediu este 66,70 RON.

Ce companii pe care le ia de la Eforie cu trenul până la Buda?

Virail colaborează cu mai mult de 200 de parteneri în Europa și în restul lumii, printre care, de asemenea, CFR Călători care deservesc Eforie ruta trenului -. Buda .

Trenuri din Eforie spre Buda

Atunci când sunt frist și ultimele trenuri de la Eforie la Buda programată?

Cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 3 h 41 min Buda ultimul, dar, în medie, este nevoie de 6 h 24 min. Primul tren indreptat spre Buda ultimul la 15:09, în timp ce ultima părăsește Eforie la 18:19.

Care stații sunt deservite de trenurile care călătoresc de la Eforie la Buda?

Trenurile spre pot pleca din Buda ultimul Eforie Sud Hm și Eforie Nord și să ajungă la Buda.

Dacă sunt flexibile cu datele de călătorie, luați în considerare întotdeauna că puteți cumpăra bilete de tren extrem de ieftine, dacă evitați deplasările în week-end și, dacă alegeți să călătoriți în timpul sezonului.

În cazul în care mersul trenurilor nu se încadrează în programul dvs. sau bugetul, autobuzul și carpooling vă poate oferi unele alternative de preț și de timp, fără a schimba în mod substanțial durata călătoriei.