Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un tren de la Eforie până la Giurgiu

Starting from
68,70 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Giurgiu

Descoperă

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Eforie la Giurgiu

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Eforie la Giurgiu? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât costă biletele de tren de la Eforie la Giurgiu?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Eforie la Giurgiu costă 68,70 RON. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 76,61 RON pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Eforie la Giurgiu.Eforie la Giurgiu transport tren

Cel mai bun preț 68,70 RON
Durata călătoriei 7 h 31 min
Călătorii pe zi 18
Prima plecare 08:34
Ultima plecare 19:19
Distanța 215 km

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
18
Transportatori
1
Prețul minim
68,70 RON
Prețul maxim
84,70 RON

Eforie - Giurgiu

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

CFR Călători-logo
CFR Călători
2 schimbări
Durata: 7 h 37 min
Eforie Sud Hm - Giurgiu Nord
13:22 - 20:59
68,70 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
2 schimbări
Durata: 7 h 46 min
Eforie Sud Hm - Giurgiu
13:22 - 21:08
68,70 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
2 schimbări
Durata: 7 h 38 min
Eforie Nord - Giurgiu
13:30 - 21:08
68,70 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
2 schimbări
Durata: 7 h 29 min
Eforie Nord - Giurgiu Nord
13:30 - 20:59
68,70 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
1 schimbare
Durata: 9 h 33 min
Eforie Sud Hm - Giurgiu
16:31 - 02:04
69,40 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
1 schimbare
Durata: 9 h 23 min
Eforie Nord - Giurgiu
16:41 - 02:04
69,40 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
3 schimbări
Durata: 9 h 30 min
Eforie Sud Hm - Giurgiu
08:34 - 18:04
74,15 RON

Cât durează să ajung de la Eforie la Giurgiu cu trenul?

Călătoria de la Eforie la Giurgiu acoperă o distanță de 216 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 7 h 31 min. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 5 h 20 min. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Eforie la Giurgiu făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Eforie la Giurgiu?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Eforie la Giurgiu la 08:34. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 19:19. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Eforie laGiurgiu?

Veți putea pleca din Eforie folosind stații precum Eforie Sud Hm și Eforie Nord. Acestea vă conectează cu stații care includ Giurgiu Nord și Giurgiu din Giurgiu. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Eforie, fie în Giurgiu, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii de la Eforie la Giurgiu sunt în fiecare zi?

Ruta de la Eforie la Giurgiu este deservită de furnizori care includ CFR Călători. De la această listă de furnizori de transport, există până la 18 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Eforie de 18 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Eforie la Giurgiu, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 18 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
220 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback