Train Illustration

Gasiți un tren de la Eforie până la Mizil

Starting from
58,20 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă

Ajungeți de la Eforie la Mizil cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Eforie la Mizil? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Eforie la Mizil?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Eforie la Mizil costă 58,20 RON. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 81,76 RON pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Eforie la Mizil.Eforie la Mizil transport tren

Cel mai bun preț 58,20 RON
Durata călătoriei 5 h 14 min
Călătorii pe zi 22
Prima plecare 08:33
Ultima plecare 01:46
Distanța 205 km
Plecare Eforie
Sosire Mizil
Transportatori CFR Călători

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
22
Transportatori
1
Prețul minim
58,20 RON
Prețul maxim
98,20 RON

Eforie - Mizil

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

70,35 RON

Data
Vineri 29 Iulie 2022
CFR Călători-logo
Eforie Nord - Mizil
09:38 - 14:26
CFR Călători
4h 48min
2 schimbări
CO2: 0.59kg
Cel mai ieftin

Cât de lungă este călătoria de la Eforie la Mizil cu trenul?

Pentru a ajunge mai repede de la Eforie la Mizil, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Eforie și Mizil vor termina călătoria în 4 h 8 min. În medie, vă va lua cam 5 h 14 min pentru a parcurge 206 km între Eforie și Mizil.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Eforie la Mizil?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Eforie la Mizil, care de obicei este la 08:33. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 01:46. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Eforie la Mizil?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Eforie de la următoarele stații: Eforie Sud Hm și Eforie Nord. Sosind la Mizil, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Mizil. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Mizil.

Câte călătorii zilnice există de la Eforie la Mizil?

Dacă vreți să ajungeți de la Eforie la Mizil, puteți călători cu furnizori precum CFR Călători. Veți găsi un număr maxim de 24 plecări pe zi. În medie, sunt 22 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt călătorii directe între Eforie și Mizil. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 22 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
227 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback