Gasiți un tren de la Eforie până la Oradea

Începe de la
106,76 RON
Descoperă
Partenerii noștri Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.
references references references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Eforie la Oradea

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Eforie la Oradea. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Eforie la Oradea?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Eforie la Oradea costă 106,76 RON. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 159,69 RON pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Eforie la Oradea.Eforie la Oradea transport tren

Cel mai bun preț 106,76 RON
Durata călătoriei 19 h 53 min
Călătorii pe zi 53
Prima plecare 11:32
Ultima plecare 01:46
Distanța 621 km
Plecare Eforie
Sosire Oradea
Transportatori Infofer, CFR Călători,

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
53
Transportatori
3
Prețul minim
106,76 RON
Prețul maxim
222,19 RON

Eforie - Oradea

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cât de lungă este călătoria de la Eforie la Oradea cu trenul?

Distanța dintre Eforie și Oradea este în jur de 622 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 19 h 53 min. Totuși, cele mai rapide rute între Eforie și Oradea durează 15 h 26 min. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Când sunt plecările de la Eforie la Oradea?

Prima călătorie a zilei pornește de la Eforie la 11:32. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 01:46. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Eforie și Oradea. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Eforie la Oradea?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Eforie și Oradea. Vă puteți începe călătoria în Eforie la stații precum Eforie Nord și Eforie Sud Hm. Acestea se leagă de stații care includ Oradea, Oradea Est Triaj H, Oradea Vest și Oradea Est din Oradea. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Eforie la Oradea.

Câte călătorii de la Eforie la Oradea sunt în fiecare zi?

Dacă vreți să ajungeți de la Eforie la Oradea, puteți călători cu furnizori precum Infofer, CFR Călători și . Veți găsi un număr maxim de 60 plecări pe zi. În medie, sunt 53 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 2 călătorii directe între Eforie și Oradea. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 51 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback