Tren Eforie - Predeal prețuri de la 4,89RON

Începe de la
4,89RON
Descoperă

Eforie la Predeal de la tren

Călătoria de la Eforie la Predeal de la tren este de 292,3 km și durează 2 h 32 min. Există 6 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 07:29 și ultima la 17:17. Este posibil să călătoriți de la Eforie la Predeal cu tren pentru doar 4,89RON sau până la 122,84RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 4,89RON.

Cel mai bun preț 4,89RON
Durata călătoriei 2 h 32 min
Conexiune pe zi 6
Cel mai mic pret 4,89RON
Cel mai mare preț 122,84RON
Prima Plecare 07:29
Ultima Plecare 17:17
Distanţă 292,3 km
Plecare Eforie
Sosire Predeal
Transportatori CFR Calatori, Softrans,

Tren Bilete de la Eforie la Predeal

  Sep 28
  Detalii
  22°
  Sep 29
  Detalii
  22°
  Sep 30
  Detalii
  22°
  Oct 01
  Detalii
  23°
  Oct 02
  Detalii
  20°
  Oct 03
  Detalii
  21°
  Oct 04
  Detalii
  21°
  Oct 05
  Detalii
  21°
  Oct 06
  Detalii
  22°
  Oct 07
  Detalii
  19°
  Oct 08
  Detalii
  17°
  Oct 09
  Detalii
  17°
  Oct 10
  Detalii
  19°
  Oct 11
  Detalii
  20°
  Oct 12
  Detalii
  17°
Departure date
Thursday,Sep 28 2023
22°

Călătoria dvs. de la Eforie la Predeal cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Eforie la Predeal. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Eforie la Predeal?

Prețurile biletelor de tren de la Eforie la Predeal variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Eforie la Predeal vor costa 5RON. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 84,91RON. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă
Bilete ieftine de de la Eforie la Predeal
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Eforie la Predeal.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Eforie la Predeal, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Eforie la Predeal.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Eforie la Predeal

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Eforie la Predeal

Cele mai ieftine bilete de tren Eforie - Predeal pot fi găsite până la 23RON dacă aveți noroc sau 43RON în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 59RON.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Predeal cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Predeal, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Transferoviar Calatori este o companie feroviara romaneasca care furnizeaza servicii de transport persoane. A fost înființată în 2010 și are sediul în București. Compania operează trenuri regionale și interurbane, care conectează marile orașe și sate din România. Serviciile principale furnizate de CFR includ rute cum ar fi București Nord spre Ploiești Sud, Buzău și Galați, precum și București Nord către Târgoviște. Serviciile suplimentare acoperă rute precum Cluj Napoca către Aghires, Oradea și Brașov.

Servicii la bord CFR Calatori, Softrans și Regio Calatori de la Eforie la Predeal
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Eforie la Predeal cu tren.
Facilităţi CFR Calatori Softrans Regio Calatori Transferoviar Calatori
Zona de liniste
Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta
Vagon de dormit

Eforie la Predeal Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
1.2kg
Autobuz
8.0kg
Zbor
319.6kg
Mașină
30.8kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Eforie la Predeal cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Eforie și Predeal sunt 1.2kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Eforie și Predeal? Luând trenul între Eforie și Predeal veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 318.4kg față de un zbor, 6.8kg față de autobuz și 29.6kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Eforie la Predeal?
Un bilet de tren de la Eforie la Predeal este de 81,41RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 4,89RON.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Eforie la Predeal?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Eforie la Predeal este de 4,89RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Eforie și Predeal cu tren?
Distanța între Eforie și Predeal este de 292,3 km.
Cât durează călătoria cu tren între Eforie și Predeal?
Călătoria de la Eforie la Predeal durează în medie 3 h 33 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 h 32 min.
Ce companii operează de la Eforie la Predeal?
Ruta Eforie - Predeal este acoperită de 4 operator(i). Puteți găsi pe Virail, CFR Calatori, Softrans, Regio Calatori, Transferoviar Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Eforie la Predeal?
Ruta de la Eforie la Predeal are în medie 6 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Eforie la Predeal?
Primul tren de la Eforie la Predeal pleacă la orele 07:29. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Eforie la Predeal?
Ultimul tren de la Eforie la Predeal pleacă la orele 17:17. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Eforie la Predeal?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 4,89RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Eforie la Predeal?
Există stații 2 de la care puteți pleca de la Eforie pentru a merge la Predeal. Puteți merge de la Eforie Nord și Eforie Sud Hm și puteți ajunge la Predeal.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Eforie și Predeal?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Eforie și Predeal este 2 h 32 min.
Există un tren direct de la Eforie la Predeal?
Da, există un tren direct între Eforie și Predeal.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Eforie la Predeal?
Călătoria cu tren de la Eforie la Predeal creează 1.2kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Treceți local de la Eforie

Rute populare

Escapade de weekend de la Eforie

Rute internaționale din Eforie și zonele din apropiere

Alte destinații de la Eforie

Principalele rute spre Predeal

Rute asemănătoare

Alte rute populare