• Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un tren de la Eforie până la Salva Starting from 104,20 RON

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Transport Tren

Mâine

Transport Tren

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Salva

Ajungeți de la Eforie la Salva cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Eforie la Salva. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Eforie la Salva?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Eforie la Salva. Însă în medie veți plăti în jur de 141,69 RON pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 104,20 RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.Eforie la Salva transport tren

Cel mai bun preț 104,20 RON
Durata călătoriei 15 h 39 min
Călătorii pe zi 12
Prima plecare 07:54
Ultima plecare 23:48
Distanța 493 km

Rezumatul traseului dupa train

Călătorii
12
Transportatori
1
Prețul minim
104,20 RON
Prețul maxim
169,75 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 14 h 21 min
Eforie Sud Hm - Salva
19:13 - 09:34
128,65 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 14 h 15 min
Eforie Nord - Salva
19:19 - 09:34
128,65 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 12 h 51 min
Eforie Sud Hm - Salva
20:43 - 09:34
128,65 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 12 h 45 min
Eforie Nord - Salva
20:49 - 09:34
128,65 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 7 h 53 min
Eforie Sud Hm - Salva
23:42 - 15:49
138,10 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 7 h 59 min
Eforie Nord - Salva
23:48 - 15:49
138,10 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 16 h 16 min
Eforie Sud Hm - Salva
08:54 - 01:10
169,75 RON

Cât durează călătoria de la Eforie la Salva cu trenul?

Pentru a ajunge mai repede de la Eforie la Salva, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Eforie și Salva vor termina călătoria în 12 h 45 min. În medie, vă va lua cam 15 h 39 min pentru a parcurge 493 km între Eforie și Salva.

Când sunt plecările de la Eforie la Salva?

În general, prima plecare a zilei din Eforie va fi la 07:54, iar ultima plecare va fi la 23:48. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Eforie la Salva se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Eforie la Salva?

Puteți pleca din Eforie la stații precum Eforie Sud Hm și Eforie Nord. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Salva la următoarele stații: Salva. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Eforie și Salva. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii zilnice există de la Eforie la Salva?

Veți putea să călătoriți de la Eforie la Salva folosind companii precum CFR Călători. Împreună, acești furnizori oferă o medie de 12 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 18 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Eforie la Salva folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, legături directe de la Eforie la Salva în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 12 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.