Gasiți un tren de la Eindhoven până la Utrecht

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 68,92RON
Durata călătoriei 48 min
Călătorii pe zi 92
Prima plecare: 00:27
Ultima plecare: 23:34
Distanța 76km

Cele mai bune oferte pentru trenul de la Eindhoven la Utrecht pe virail.

Găsirea conexiunea perfectă de tren nu a fost niciodată atât de ușoară: datorită virail, veți putea compara sute de oferte, în același timp, doar prin introducerea data calatoriei. Prin filtrele de preț și de plecare, veti avea posibilitatea de a restricționa rezultatele și pentru a găsi soluția perfectă. Rezervarea are loc pe site-ul furnizorului, la care va fi redirecționat automat.

Ce companii pe care le ia de la Eindhoven cu trenul până la Utrecht?

Dintre toți partenerii virail, va fi, de asemenea, posibilitatea de a călători cu NS, servind ruta trenului între Eindhoven și Utrecht.

Nederlandse Spoorwegen este furnizorul feroviar național în Țările de Jos; acesta oferă soluții de tren la nivel regional și local, în timp ce traseele pe distanțe lungi sunt deservite de trenurile Intercity. În ceea ce privește rutele internaționale, NS se bazează pe serviciul ICE Deutsche Bahn sau pe trenurile Thalys care operează între Paris și Amsterdam.

Care este prețul biletelor de tren de la Eindhoven la Utrecht?

Prin rezervare în avans, puteți găsi bilete de tren ieftine de la Eindhoven din 14,50 RON Utrecht. Cu toate acestea, bilete de tren pentru acest cost traseu, în medie, în jurul valorii de 14,50 RON.

Prețul biletului Eindhoven - Utrecht în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
23 RON Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii
24 RON24 RON76 RON Detalii Detalii 24 RON Detalii

Trenuri din Eindhoven spre Utrecht


Dacă există modificări în traseul dvs., asigurați-vă că aveți întotdeauna suficient timp pentru a merge de la o platformă la alta și nu uita niciodată posibilitatea de întârziere care ar putea face dor de tine de-al doilea tren.

Atunci când călătoresc pe distanțe scurte, puteți lua în considerare, de asemenea, autobuze și opțiuni carpooling: cu unele noroc, veți găsi opțiuni foarte ieftine, chiar dacă rezervați pe termen scurt

Stații care servesc linia de cale ferată Eindhoven - Utrecht?

Trenurile să plece de la Eindhoven Eindhoven Utrecht ultimul și ajung în Utrecht Centraal.

Cât timp va dura de la Eindhoven te la cu trenul și Utrecht atunci când fac trenurile plece?

Primul tren spre 00:04 pleacă la ora Utrecht ultimul, în timp ce ultimul la 18:04. Pentru a obține de la Eindhoven cu trenul până la Utrecht, veți avea nevoie de 47 minute.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another