Gasiți un tren de la Farciennes până la Charleroi

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 12,18 RON
Durata călătoriei 38 min
Călătorii pe zi 397
Prima plecare 06:46
Ultima plecare 23:33
Distanța 7 km

Bilete de tren ieftine de la Farciennes pe virail Charleroi.

Cu virail puteți compara prețurile trenurilor de la Farciennes la o clipire Charleroi din ochi. Ceea ce ai nevoie este doar pentru a alege data aveți de gând să plece și, dacă doriți, sortare și filtra rezultatele în preț și timp. Pentru a rezerva călătoria perfectă, virail vă va redirecționa direct la site-ul furnizorului, pentru o achiziție extrem de sigur.

Care este cel mai mic pret pentru bilete de tren către Charleroi?

Rezervarea în avans într-adevăr vă permite să salvați niște bani: de fapt, puteți obține bilete de tren ieftine de la Farciennes la, de asemenea, doar Charleroi 12,18 RON, în timp ce prețul mediu este 12,77 RON.

Ce companii feroviare oferă conexiuni cu trenul de la Farciennes pentru a Charleroi?

Dintre toți partenerii noștri, veți găsi, de asemenea SNCB, oferind conexiuni de tren între Farciennes și Charleroi.

Trenuri din Farciennes spre Charleroi

Cât timp durează de la Farciennes la și când Charleroi trenurile plece?

Primul tren spre 06:46 pleacă la ora Charleroi ultimul, în timp ce ultimul la 23:33. În medie, călătoria durează 38 min, dar cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 8 min Charleroi ultimul.

Care stații sunt deservite de trenurile care călătoresc de la Farciennes la Charleroi?

Puteți lua trenul spre FARCIENNES Rue Amion [TEC], JUMET Rue Du Philosophe [TEC], GILLY Cité Des Vieux [TEC], JAMIOULX Place [TEC], FARCIENNES Campinaire [TEC], CHATELINEAU Place Destrée [TEC], LAMBUSART Pont Du Chemin De Fer [TEC], Farciennes, Le Campinaire și FARCIENNES Etoile [TEC] la Charleroi, care ajunge la COUILLET Centre [TEC], FONTAINE-L'EVEQUE Pétria [TEC], CHATELINEAU SNCB [TEC], COURCELLES Place Des Trieux [TEC], CHARLEROI Sud [TEC], CHARLEROI Sud Quai 01 [TEC], HOUTAIN-LE-VAL Village [TEC], Couillet, Charleroi-Ouest / Charleroi-West, Lodelinsart, Charleroi-Sud / Charleroi-Zuid, LODELINSART Jonet [TEC], Marchienne-Zone, CHARLEROI Place De La Digue [TEC], MARCHIENNE-AU-PONT Saint-Martin [TEC], CHARLEROI Ouest (M) [TEC], Marchienne-au-Pont și MARCHIENNE-AU-PONT S.N.C.B. [TEC].

În cazul în care mersul trenurilor nu se încadrează în programul dvs. sau bugetul, autobuzul și carpooling vă poate oferi unele alternative de preț și de timp, fără a schimba în mod substanțial durata călătoriei.