Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un tren de la Fersig până la Drobeta-Turnu Severin

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Drobeta-Turnu Severin

Descoperă

Ajungeți de la Fersig la Drobeta-Turnu Severin cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Fersig la Drobeta-Turnu Severin. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Fersig la Drobeta-Turnu Severin transport tren

Distanța 328 km

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
-
Transportatori
-
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Fersig - Drobeta-Turnu Severin

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Infofer-logo
Infofer
2 schimbări
Durata: 17 h 18 min
Fersig hc - Drobeta Turnu Severin
12:21 - 05:39
85,35 RON
Infofer-logo
Infofer
2 schimbări
Durata: 19 h 42 min
Fersig hc - Drobeta Turnu Severin
18:47 - 14:29
122,40 RON
Infofer-logo
Infofer
2 schimbări
Durata: 18 h 31 min
Fersig hc - Drobeta Turnu Severin
19:58 - 14:29
122,40 RON

Cât durează călătoria de la Fersig la Drobeta-Turnu Severin cu trenul?

Călătoria de la Fersig la Drobeta-Turnu Severin cu trenul va dura, de obicei, . Această călătorie acoperă o distanță de 329 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie.

La ce oră sunt plecările de la Fersig la Drobeta-Turnu Severin?

Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Fersig la Drobeta-Turnu Severin la . Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la . Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Fersig la Drobeta-Turnu Severin?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Fersig de la următoarele stații: Fersig hc. Sosind la Drobeta-Turnu Severin, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Drobeta Turnu Severin. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Drobeta-Turnu Severin.

Câte călătorii de la Fersig la Drobeta-Turnu Severin au loc în fiecare zi?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Fersig la Drobeta-Turnu Severin. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Inchide

Alăturați-vă listei noastre de așteptare
pentru oferte și reduceri în
Drobeta-Turnu Severin

  • GetYourGuide 10% reducere

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Booking.com 5% cashback

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

  • Și altele!

150 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.