Gasiți un tren de la Feteşti până la Focşani

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 26,34 RON
Durata călătoriei 9 h 8 min
Călătorii pe zi 8
Prima plecare 11:37
Ultima plecare 01:02
Distanța 155 km

Virail găsește pentru tine cele mai bune oferte de tren de la Feteşti la Focşani.

Găsirea conexiunea perfectă de tren nu a fost niciodată atât de ușoară: datorită virail, veți putea compara sute de oferte, în același timp, doar prin introducerea data calatoriei. Prin filtrele de preț și de plecare, veti avea posibilitatea de a restricționa rezultatele și pentru a găsi soluția perfectă. Rezervarea are loc pe site-ul furnizorului, la care va fi redirecționat automat.

Cât de mult sunt reduse biletele de tren cost cu o schimbare de la Feteşti la Focşani?

Dacă aveți posibilitatea de a rezerva în avans, va fi probabil pentru a găsi bilete de avion ieftine de tren de la Feteşti la Focşani pentru 26,34 RON. În cazul în care nu se poate planifica în avans, bilete de tren la un cost pe 73,86 RON medie Focşani ultimul.

Ce companii deservesc ruta de la Feteşti la Focşani?

Dintre toți partenerii virail, va fi, de asemenea, posibilitatea de a călători cu CFR Călători, servind ruta trenului între Feteşti și Focşani.

Trenuri din Feteşti spre Focşani

La ce oră trenurile de concediu și cât timp Focşani ultimul este călătoria?

În medie, este nevoie de 9 h 8 min pentru a ajunge la cu trenul Focşani, dar va avea nevoie de 3 h 30 min cu cele mai rapide trenuri. Prima dintre ele este disponibil la 11:37, în timp ce ultima părăsește Feteşti la 01:02.

, În care stațiile poate lua trenul spre și în cazul în care va Focşani ultimul ajungeti?

Trenurile spre pot pleca din Focşani ultimul Fetești și să ajungă la Focșani.

Nu uitați să cumpere alimente și băuturi în avans, dacă aveți nevoie de ele: stații de tren nu au întotdeauna magazine, în timp ce la bord s nu cafenele sunt întotdeauna disponibile și de multe ori foarte scumpe

Deoarece călătoria între Feteşti și relativ scurt Focşani ultimul, puteți lua în considerare carpooling sau cu autobuzul, ca modalități alternative de transport cu tarife mai ieftine și durată similare.