Gasiți un tren de la Filiaşi până la Craiova

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 5,30 RON
Durata călătoriei 37 min
Călătorii pe zi 31
Prima plecare 04:04
Ultima plecare 00:34
Distanța 34 km

Comparați cele mai bune preturi de tren de la Filiaşi la Craiova.

Dacă sunteți în căutarea pentru cel mai simplu mod de a găsi cel mai bun pret pentru traseul trenului, virail este ceea ce au fost căutați. Trebuie doar să selectați data și virail vă va arăta toate conexiunile oferite de partenerii noștri: prin filtrarea rezultatelor, veți găsi soluția perfectă pentru bugetul și programul. Virail vă va redirecționa către site-ul web al companiei pentru o rezervare simplu și sigur.

Cât de mult sunt reduse biletele de tren cost cu o schimbare de la Filiaşi la Craiova?

Dacă aveți posibilitatea de a rezerva în avans, va fi probabil pentru a găsi bilete de avion ieftine de tren de la Filiaşi la Craiova pentru 5,18 RON. În cazul în care nu se poate planifica în avans, bilete de tren la un cost pe 8,08 RON medie Craiova ultimul.

Ce companii pe care le ia de la Filiaşi cu trenul până la Craiova?

Virail colaborează cu mai mult de 200 de parteneri în Europa și în restul lumii, printre care, de asemenea, CFR Călători care deservesc Filiaşi ruta trenului -. Craiova .

Prețul biletului - în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
5,30 RON Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii

Trenuri din Filiaşi spre Craiova

Cât timp durează de la Filiaşi la și când Craiova trenurile plece?

Cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 25 min Craiova ultimul, dar, în medie, este nevoie de 36 min. Primul tren indreptat spre Craiova ultimul la 04:25, în timp ce ultima părăsește Filiaşi la 00:34.

Care sunt stațiile de plecare și de sosire în Filiaşi și Craiova?

Trenurile pleacă Filiaşi din Filiași și să ajungă la Craiova Triaj Hc și Craiova.

Dacă sunt flexibile cu datele de călătorie, luați în considerare întotdeauna că puteți cumpăra bilete de tren extrem de ieftine, dacă evitați deplasările în week-end și, dacă alegeți să călătoriți în timpul sezonului.

Atunci când călătoresc pe distanțe scurte, puteți lua în considerare, de asemenea, autobuze și opțiuni carpooling: cu unele noroc, veți găsi opțiuni foarte ieftine, chiar dacă rezervați pe termen scurt