Gasiți un tren de la Filiaşi până la Craiova

Începe de la
6,20 RON
Descoperă

Partenerii noștri

Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.

references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Azi

Descoperă

Mâine

Descoperă

2 Zile

Descoperă

Ajungeți de la Filiaşi la Craiova cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Filiaşi la Craiova. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât costă biletele de tren de la Filiaşi la Craiova?

În medie, un bilet de tren de la Filiaşi la Craiova vă va costa 10,80 RON. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 5,32 RON. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.Rezumatul călătoriei cu Tren

Călătoria de la Filiaşi la Craiova de la Train este de 34 km și durează 36 min. Există conexiuni pe zi, cu prima plecare la 03:58 și ultima la 01:09. Este posibil să călătoriți de la Filiaşi la Craiova cu Train pentru doar 5,32 RON sau până la 18,05 RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este .

Cel mai bun preț 5,32 RON
Durata călătoriei 36 min
Conexiune pe zi 19
Cel mai mic pret 5,32 RON
Cel mai mare preț 18,05 RON
Prima Plecare 03:58
Ultima Plecare 01:09
Distanţă 34 km
Plecare Filiaşi
Sosire Craiova
Transportatori Infofer, Autogari,

Tren Bilete de la Filiaşi la Craiova

  Feb 03
  Detalii
  Feb 04
  Detalii
  Feb 05
  Detalii
  Feb 06
  Detalii
  -1°
  Feb 07
  Detalii
  Feb 08
  Detalii
  Feb 09
  Detalii
  -2°
  Feb 10
  Detalii
  -2°
  Feb 11
  Detalii
  Feb 12
  Detalii
  Feb 13
  Detalii
  Feb 14
  Detalii
  10°
  Feb 15
  Detalii
  Feb 16
  Detalii
  11°
  Feb 17
  Detalii
  14°
Departure date
Friday,Feb 03 2023

Cel mai bun moment pentru a rezerva Filiaşi - Craiova Excursie

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

Filiaşi la Craiova Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Zbor
9.975kg
Tren
0.49kg
Autobuz
2.38kg
Mașină
1.715kg

Cazari care s-ar putea să vă placă în Craiova

Indisponibil

Nu a fost găsită nicio cazare la locația selectată pentru astăzi.

Folosim acest feedback pentru a ne îmbunătăți produsele

întrebări frecvente

Cât de lungă este călătoria de la Filiaşi la Craiova cu trenul?

Distanța dintre Filiaşi și Craiova este în jur de 35 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 36 min. Totuși, cele mai rapide rute între Filiaşi și Craiova durează 26 min. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

La ce oră sunt plecările de la Filiaşi la Craiova?

Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Filiaşi la Craiova la 03:58. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la 01:09. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Filiaşi la Craiova?

Veți putea pleca din Filiaşi folosind stații precum Filiași și Filiași, Bulevardul Racoțeanu. Acestea vă conectează cu stații care includ Craiova și Craiova Triaj Hc din Craiova. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Filiaşi, fie în Craiova, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii de la Filiaşi la Craiova au loc în fiecare zi?

Ruta de la Filiaşi la Craiova este deservită de furnizori care includ Infofer, Cfr Călători și Astra Trans Carpatic. De la această listă de furnizori de transport, există până la 31 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Filiaşi de 19 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Filiaşi la Craiova, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 19 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback