Gasiți un tren de la Focşani până la Braşov

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 29 RON
Durata călătoriei 7 h 47 min
Călătorii pe zi 175
Prima plecare: 00:01
Ultima plecare: 19:16
Distanța 123km

Cele mai bune oferte pentru trenul de la Focşani la Braşov pe virail.

Virail are truc magic pentru a găsi biletele de tren ieftine pentru Braşov. Trebuie doar să introduceți datele călătoriei, apoi setați filtrele de plecare și de preț în funcție de preferințele dumneavoastră. După ce ați ales cele mai bune opțiuni de călătorie pentru trenul de la Focşani la Braşov, virail va redirecționa automat la site-ul furnizorului pentru achiziție.

Ce companii feroviare oferă conexiuni cu trenul de la Focşani pentru a Braşov?

Dintre toți partenerii noștri, veți găsi, de asemenea CFR Călători și Regio Călători, oferind conexiuni de tren între Focşani și Braşov.

Care este prețul biletelor de tren de la Focşani la Braşov?

Prețul mediu al biletelor de tren de la Focşani la Braşov ultimul de 232,18 RON. Cu toate acestea, va fi capabil de a găsi bilete mai ieftine dacă vă rezervați în avans, sau dacă poate fi flexibil cu datele tale: cele mai ieftine bilete de tren de la Focşani pentru a putea fi în jur de Braşov 29,10 RON.

Trenuri din Focşani spre Braşov


Dacă există modificări în traseul dvs., asigurați-vă că aveți întotdeauna suficient timp pentru a merge de la o platformă la alta și nu uita niciodată posibilitatea de întârziere care ar putea face dor de tine de-al doilea tren.

Atunci când călătoresc pe distanțe scurte, puteți lua în considerare, de asemenea, autobuze și opțiuni carpooling: cu unele noroc, veți găsi opțiuni foarte ieftine, chiar dacă rezervați pe termen scurt

Care stații sunt deservite de trenurile care călătoresc de la Focşani la Braşov?

Trenurile să plece de la Focșani Focşani Braşov ultimul și ajung în Dârste.

Atunci când sunt frist și ultimele trenuri de la Focşani la Braşov programată?

În medie, este nevoie de 7 ore și 47 minute pentru a ajunge la cu trenul Braşov, dar va avea nevoie de 5 ore și 1 minut cu cele mai rapide trenuri. Prima dintre ele este disponibil la 13:07, în timp ce ultima părăsește Focşani la 19:07.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another