• Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un tren de la Focşani până la Constanţa Starting from 30,95 RON

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Transport Tren

Mâine

Transport Tren

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Constanţa

Ajungeți de la Focşani la Constanţa cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Focşani la Constanţa? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât costă biletele de tren de la Focşani la Constanţa?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Focşani la Constanţa. Însă în medie veți plăti în jur de 79,13 RON pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 30,95 RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.Focşani la Constanţa transport tren

Cel mai bun preț 36,95 RON
Durata călătoriei 6 h 4 min
Călătorii pe zi 10
Prima plecare 05:03
Ultima plecare 19:02
Distanța 204 km

Prețul biletului Focşani - Constanţa în fiecare zi

 
Azi
36,95 RON
48,72 RON
Mâine
Detalii
Detalii
În 2 zile
Detalii
Detalii
În 3 zile
Detalii
Detalii
În 4 zile
Detalii
Detalii
În 5 zile
Detalii
Detalii
În 6 zile
Detalii
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
10
Transportatori
1
Prețul minim
30,95 RON
Prețul maxim
101,60 RON

Focşani - Constanţa

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

36,95 RON

Data
Sâmbătă 16 Octombrie 2021
CFR Călători-logo
Focșani - Constanța
06:18 - 12:27
CFR Călători
6h 9min
1 schimbări
CO2: 7.36kg
Cel mai ieftin
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 6 h 9 min
Focșani - Constanța
09:18 - 15:27
36,95 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 7 h 17 min
Focșani - Constanța
16:31 - 23:48
37,95 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 4 h 47 min
Focșani - Constanța
05:03 - 09:50
66,30 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 4 h 39 min
Focșani - Constanța
05:11 - 09:50
66,30 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 7 h 18 min
Focșani - Constanța
05:58 - 13:16
74,95 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 6 h 33 min
Focșani - Constanța
05:58 - 12:31
101,60 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 5 h 23 min
Focșani - Constanța
09:02 - 14:25
101,60 RON

Cât timp va dura să merg de la Focşani la Constanţa cu trenul?

Călătoria de la Focşani la Constanţa acoperă o distanță de 205 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 6 h 5 min. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 4 h 17 min. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Focşani la Constanţa făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Când sunt plecările de la Focşani la Constanţa?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Focşani la Constanţa la 05:03. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 19:02. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Focşani la Constanţa?

Puteți pleca din Focşani la stații precum Focșani. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Constanţa la următoarele stații: Constanța. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Focşani și Constanţa. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Focşani spre Constanţa?

Numărul exact al călătoriilor de la Focşani la Constanţa poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 10 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv CFR Călători. În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la 13 plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Focşani la Constanţa. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Focşani la Constanţa variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 2 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 8 călătorii cu una sau mai multe schimbări.