Tren Frankfurt - Mannheim prețuri de la 29,27RON

Începe de la
29,27RON
Descoperă

Frankfurt la Mannheim de la tren

Călătoria de la Frankfurt la Mannheim de la tren este de 70,4 km și durează 37 min. Există 220 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 01:06 și ultima la 00:55. Este posibil să călătoriți de la Frankfurt la Mannheim cu tren pentru doar 29,27RON sau până la 124,60RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 29,27RON.

Cel mai bun preț 29,27RON
Durata călătoriei 37 min
Conexiune pe zi 220
Cel mai mic pret 29,27RON
Cel mai mare preț 124,60RON
Prima Plecare 01:06
Ultima Plecare 00:55
Distanţă 70,4 km
Plecare Frankfurt
Sosire Mannheim
Transportatori DB - InterCity Express (ICE), FlixTrain,

Tren Bilete de la Frankfurt la Mannheim

  Sep 29
  Detalii
  20°
  Sep 30
  Detalii
  22°
  Oct 01
  Detalii
  23°
  Oct 02
  48,37RON
  24°
  Oct 03
  Detalii
  21°
  Oct 04
  Detalii
  17°
  Oct 05
  Detalii
  17°
  Oct 06
  Detalii
  16°
  Oct 07
  Detalii
  18°
  Oct 08
  Detalii
  21°
  Oct 09
  Detalii
  21°
  Oct 10
  Detalii
  22°
  Oct 11
  Detalii
  23°
  Oct 12
  Detalii
  22°
  Oct 13
  Detalii
  21°
Departure date
Friday,Sep 29 2023
20°

Ajungeți de la Frankfurt la Mannheim cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Frankfurt la Mannheim? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Frankfurt la Mannheim, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât costă biletele de tren de la Frankfurt la Mannheim?

Când călătoriți de la Frankfurt la Mannheim, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 103,25RON. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 24,38RON, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Frankfurt la Mannheim

 
Sep 29
Vineri
20°
Detalii
Detalii
Detalii
Sep 30
Sâmbătă
22°
Detalii
Detalii
Detalii
Oct 01
Duminică
23°
Detalii
Detalii
Detalii
Oct 02
Luni
24°
48,37RON
29,27RON
1.465,91RON
Oct 03
Marți
21°
Detalii
Detalii
Detalii
Oct 04
Miercuri
17°
Detalii
Detalii
Detalii
Oct 05
Joi
17°
Detalii
Detalii
Detalii
Bilete ieftine de de la Frankfurt la Mannheim
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Frankfurt la Mannheim.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Frankfurt la Mannheim, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Frankfurt la Mannheim.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Frankfurt la Mannheim

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 24RON la 108RON, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 77% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Frankfurt la Mannheim

Cele mai ieftine bilete de tren Frankfurt - Mannheim pot fi găsite până la 44RON dacă aveți noroc sau 64RON în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 88RON.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Mannheim cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Mannheim, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

VIAS Rail este o companie feroviară belgiană care operează trenuri de pasageri și marfă în Belgia și Țările de Jos. A fost înființată în 2014 ca un joint venture între compania feroviară franceză SNCF și compania feroviară belgiană SNCB. VIAS Rail operează trenuri de mare viteză, trenuri regionale și trenuri de navetiști, precum și servicii de transport feroviar de marfă. Compania își propune să ofere clienților săi soluții de transport sigure, fiabile și durabile. VIAS Rail se angajează să-și reducă impactul asupra mediului, investind în trenuri eficiente din punct de vedere energetic și promovând practici durabile pe parcursul operațiunilor sale.

Flixtrain este un serviciu feroviar european de pasageri low-cost, care oferă călătorii cu trenul la prețuri accesibile și confortabile către diverse destinații din Germania. Este deținut și operat de FlixMobility, compania-mamă a FlixBus, care este un serviciu de transport cu autobuzul popular în Europa. Flixtrain operează pe mai multe rute, printre care Berlin la Stuttgart, Berlin la Köln și Hamburg la Köln, printre altele.

HLB Hessenbahn este o companie feroviară germană care operează trenuri regionale de călători în statul Hesse. Compania a fost fondată în 2005 și este o subsidiară a HLB Basis AG. HLB Hessenbahn operează pe mai multe linii din regiune, inclusiv calea ferată Frankfurt-Königstein, calea ferată Taunus și calea ferată Main-Lahn. Compania operează, de asemenea, Frankfurt Airport Express, care oferă legături directe între Aeroportul Frankfurt și mai multe orașe din regiune. HLB Hessenbahn se angajează să ofere pasagerilor săi servicii de transport sigure, fiabile și ecologice.

TGV inOui, care înlocuiește serviciile TGV tradiționale prin oferirea unui upgrade contemporan, este un serviciu de tren de mare viteză operat de Căile Ferate Naționale Franceze, SNCF, care facilitează explorarea a aproximativ 50 de destinații din țările vecine, cum ar fi Belgia, Germania și Spania. TGV inOUI este conceput pentru a oferi mai mult confort și flexibilitate călătorilor, cu funcții precum scaune spațioase, Wi-Fi și servicii de catering. Conectează marile orașe din Franța și oferă un mod de călătorie rapid, convenabil și confortabil.

Tipuri de bilete și facilități de la Frankfurt la Mannheim

Comparați diferite tipuri de bilete și facilitățile oferite de EuroCity, FlixTrain și TGV inOui atunci când călătoriți de la Frankfurt la Mannheim.

Second Class

Cu trenurile Eurocity ale Deutsche Bahn, un bilet de clasa a doua vă garantează o călătorie mai accesibilă. Pe tot parcursul călătoriei, puteți accesa facilități de bază, cum ar fi prize electrice, aer condiționat și un cărucior de bar.

Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

First Class

Dacă doriți să vă îmbunătățiți experiența de călătorie într-un loc mai liniștit, cu servicii suplimentare, cum ar fi scaune reglabile, mai mult spațiu pentru picioare, serviciu de catering și selecție de locuri, puteți opta pentru biletele de primă clasă în trenurile Eurocity ale Deutsche Bahn.

Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

Standard

Un bilet standard pe FlixTrain este un bilet obișnuit / bilet de clasa a doua. Biletul standard Flixtrain vă oferă un loc confortabil, Wi-Fi garantat, acces la prize și un bagaj de mână și unul de cală cu restricții de dimensiune.

Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Bicicleta

Second Class (The essentials)

Pentru o călătorie practică și accesibilă, TGV INOUI are două tarife pentru biletele de clasa a doua: The Prems Second, o opțiune accesibilă, și The Second, clasa a doua clasică. Ambele pot fi schimbate și rambursate, în anumite condiții. Biletele Prem’s sunt perfecte dacă sunteți în căutarea celor mai mici prețuri, începând de la doar 15 EUR și disponibile pentru rezervare cu până la 4 luni în avans.

Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

First Class (The comfort)

Biletele de primă clasă vă duc călătoria la următorul nivel, oferind confort sporit și beneficii exclusive, inclusiv opțiunea de a alege locuri în Zona Liniștită. În plus, acest bilet oferă flexibilitate pentru rezervarea dvs. și oferă beneficii suplimentare pentru funcțiile de clasa a doua.

Wifi
Zona de liniste
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

Business Première (The flexibility)

Business Première oferă avantaje premium, cum ar fi schimburi sau rambursări fără costuri și facilități exclusive, inclusiv Wi-Fi avansat și acces la saloanele Grand Voyageur, toate asigurând în același timp flexibilitate în rezervarea dumneavoastră.

Wifi
Zona de liniste
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

Second Class

Cea de-a doua clasă a Deutshce Bahn asigură o călătorie confortabilă cu aranjamente standard de scaune cu Wi-Fi gratuit, priză și. Pasagerii de clasa a doua pot cumpăra alimente și băuturi din vagonul bar/bistro sau vagonul restaurant.

Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

First Class

Călătoria de primă clasă cu Deutsche Bahn oferă o experiență de lux, cu locuri confortabile și multe facilități, cum ar fi scaune spațioase, cu servicii personalizate pe scaun și acces exclusiv la lounge-uri la gările principale. Pasagerii de clasa I pot primi comenzile la locurile lor, dar dacă nu doriți să așteptați, puteți lua masa și în vagonul restaurant sau puteți cumpăra mâncare și băuturi din vagonul bar/bistro.

Wifi
Zona de liniste
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

Second Class

În trenurile SBB Intercity, pe lângă facilitățile de bază pentru biletul de clasa a doua, există o zonă pentru familii special concepută pentru a oferi confort familiilor cu copii. Dacă ți se face foame în timpul călătoriei, poți savura mese gustoase în trăsura restaurant.

Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

First Class

În clasa I a SBB Intercity, puteți beneficia de priză personală, scaune mai confortabile și spațiu mai mare pentru bagaje. Unele trenuri IC oferă, de asemenea, zone liniștite și zone de afaceri.

Wifi
Zona de liniste
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta
Servicii la bord DB - InterCity Express (ICE), FlixTrain și DB - Regionalbahn de la Frankfurt la Mannheim
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Frankfurt la Mannheim cu tren.
Facilităţi DB - InterCity Express (ICE) FlixTrain DB - Regionalbahn Rhein-Neckar-Verkeh DB - EuroCity Express (ECE) VIAS Rail Vlexx HLB Hessenbahn DB - Intercity TGV inOui EuroCity DB - Regional Express
Zona de liniste
Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta
Vagon de dormit

Frankfurt la Mannheim Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
0.4kg
Autobuz
2.4kg
Zbor
96.6kg
Mașină
9.3kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Frankfurt la Mannheim cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Frankfurt și Mannheim sunt 0.4kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Frankfurt și Mannheim? Luând trenul între Frankfurt și Mannheim veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 96.2kg față de un zbor, 2.1kg față de autobuz și 9.0kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Frankfurt la Mannheim?
Un bilet de tren de la Frankfurt la Mannheim este de 96,46RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 29,27RON.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Frankfurt la Mannheim?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Frankfurt la Mannheim este de 29,27RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Frankfurt și Mannheim cu tren?
Distanța între Frankfurt și Mannheim este de 70,4 km.
Cât durează călătoria cu tren între Frankfurt și Mannheim?
Călătoria de la Frankfurt la Mannheim durează în medie 1 h 4 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 37 min.
Ce companii operează de la Frankfurt la Mannheim?
Ruta Frankfurt - Mannheim este acoperită de 12 operator(i). Puteți găsi pe Virail, DB - InterCity Express (ICE), FlixTrain, DB - Regionalbahn, Rhein-Neckar-Verkeh, DB - EuroCity Express (ECE), VIAS Rail, Vlexx, HLB Hessenbahn, DB - Intercity, TGV inOui, EuroCity, DB - Regional Express ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Frankfurt la Mannheim?
Ruta de la Frankfurt la Mannheim are în medie 220 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Frankfurt la Mannheim?
Primul tren de la Frankfurt la Mannheim pleacă la orele 01:06. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Frankfurt la Mannheim?
Ultimul tren de la Frankfurt la Mannheim pleacă la orele 00:55. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Frankfurt la Mannheim?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 29,27RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Frankfurt la Mannheim?
Există stații 5 de la care puteți pleca de la Frankfurt pentru a merge la Mannheim. Puteți merge de la Frankfurt(main)hbf M, Frankfurt Hbf (tief), Leipzig Hbf, Frankfurt Flughafen Fernbahnhof (flixtrain) și Frankfurt Süd Station (train) și puteți ajunge la Mannheim Hbf (busbah, Mannheim, Zob, Mannheim Central Station (flixtrain) și Mannheim-friedrichsfeld.
Câte conexiuni directe merg de la Frankfurt la Mannheim?
Există în medie 72 de la Frankfurt pentru a merge la Mannheim.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Frankfurt și Mannheim?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Frankfurt și Mannheim este 37 min.
Există un tren direct de la Frankfurt la Mannheim?
Da, există un tren direct între Frankfurt și Mannheim.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Frankfurt la Mannheim?
Călătoria cu tren de la Frankfurt la Mannheim creează 0.4kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Treceți local de la Frankfurt

Rute populare

Escapade de weekend de la Frankfurt

Rute internaționale din Frankfurt și zonele din apropiere

Alte destinații de la Frankfurt

Principalele rute spre Mannheim

Rute asemănătoare

Alte rute populare