Train Illustration

Gasiți un tren de la Găeşti până la Titu

Starting from
4,76 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă

Călătoria de la Găeşti la Titu cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Găeşti la Titu. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât costă să ajung de la Găeşti la Titu cu trenul?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Găeşti la Titu. Însă în medie veți plăti în jur de 11,78 RON pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 4,76 RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.Găeşti la Titu transport tren

Cel mai bun preț 4,76 RON
Durata călătoriei 21 min
Călătorii pe zi 17
Prima plecare 07:19
Ultima plecare 22:49
Distanța 19 km
Plecare Găeşti
Sosire Titu
Transportatori Infofer, Autogari, CFR Călători

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
17
Transportatori
2
Prețul minim
4,76 RON
Prețul maxim
16,05 RON

Găeşti - Titu

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

6 RON

Data
Vineri 30 Septembrie 2022
CFR Călători-logo
Gaești Sud hc - Titu
17:27 - 17:50
CFR Călători
23min
CO2: 0.05kg
Cel mai ieftin

Cât durează să ajung de la Găeşti la Titu cu trenul?

Călătoria între Găeşti și Titu este lungă de vreo 19 km și de obicei durează aproximativ 21 min. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 17 min. Dacă încercați să ajungeți de la Găeşti la Titu cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Găeşti la Titu?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Găeşti la Titu la 07:19. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 22:49. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Găeşti la Titu?

Puteți pleca din Găeşti la stații precum Gaești și Gaești Sud hc. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Titu la următoarele stații: Titu. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Găeşti și Titu. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la Găeşti la Titu au loc în fiecare zi?

Ruta de la Găeşti la Titu este deservită de furnizori care includ Infofer și CFR Călători. De la această listă de furnizori de transport, există până la 19 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Găeşti de 17 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Găeşti la Titu, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 17 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
171 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback