Train Illustration

Gasiți un tren de la Galaţi până la Brăila

Starting from
4,80 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

De la 6,50 RON
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă

Călătoria de la Galaţi la Brăila cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Galaţi la Brăila? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Galaţi la Brăila, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât costă să ajung de la Galaţi la Brăila cu trenul?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Galaţi la Brăila. Însă în medie veți plăti în jur de 13,25 RON pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 4,80 RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.Galaţi la Brăila transport tren

Cel mai bun preț 6,50 RON
Durata călătoriei 39 min
Călătorii pe zi 11
Prima plecare 07:44
Ultima plecare 22:50
Distanța 21 km
Plecare Galaţi
Sosire Brăila
Transportatori Infofer, Autogari, CFR Călători, Transferoviar Călători

Prețul biletului Galaţi - Brăila în fiecare zi

 
Azi
6,50 RON
Mâine
Detalii
În 2 zile
Detalii
În 3 zile
Detalii
În 4 zile
Detalii
În 5 zile
Detalii
În 6 zile
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
11
Transportatori
3
Prețul minim
4,80 RON
Prețul maxim
18 RON

Galaţi - Brăila

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

6,50 RON

Data
Marți 16 August 2022
CFR Călători-logo
Galați - Brăila
19:50 - 20:35
CFR Călători
45min
CO2: 0.06kg
Cel mai ieftin

Cât timp va dura să merg de la Galaţi la Brăila cu trenul?

Pentru a ajunge mai repede de la Galaţi la Brăila, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Galaţi și Brăila vor termina călătoria în 34 min. În medie, vă va lua cam 39 min pentru a parcurge 22 km între Galaţi și Brăila.

La ce oră sunt plecările de la Galaţi la Brăila?

Prima călătorie a zilei pornește de la Galaţi la 08:00. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 22:50. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Galaţi și Brăila. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Galaţi laBrăila?

În Galaţi, stațiile de plecare includ Galați. Când veți sosi în Brăila, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Brăila. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii de la Galaţi la Brăila au loc în fiecare zi?

Ruta de la Galaţi la Brăila este deservită de furnizori care includ Infofer, CFR Călători și Transferoviar Călători. De la această listă de furnizori de transport, există până la 11 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Galaţi de 11 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Galaţi la Brăila, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 11 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
220 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback