• Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un tren de la Gâlgău până la Oradea Starting from 28,50 RON

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Transport Tren

Mâine

Transport Tren

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Oradea

Ajungeți de la Gâlgău la Oradea cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Gâlgău la Oradea. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât costă biletele de tren de la Gâlgău la Oradea?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Gâlgău la Oradea costă 28,50 RON. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 46,53 RON pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Gâlgău la Oradea.Gâlgău la Oradea transport tren

Cel mai bun preț 28,50 RON
Durata călătoriei 10 h 46 min
Călătorii pe zi 9
Prima plecare 11:30
Ultima plecare 19:52
Distanța 136 km

Rezumatul traseului dupa train

Călătorii
9
Transportatori
1
Prețul minim
28,50 RON
Prețul maxim
73,20 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 11 h 51 min
Glodu Someșului - Oradea Est
19:52 - 08:01
29,45 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 11 h 54 min
Glodu Someșului - Oradea Est Triaj H
19:52 - 07:58
29,45 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 13 h 3 min
Glodu Someșului - Oradea Est
09:32 - 22:35
42,60 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 5 h 36 min
Glodu Someșului - Oradea
19:52 - 01:28
42,95 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 13 h
Glodu Someșului - Oradea Vest
19:52 - 06:52
46,25 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 10 h 49 min
Glodu Someșului - Oradea Est
09:32 - 20:21
52,75 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 8 h 53 min
Glodu Someșului - Oradea
09:32 - 18:25
57,15 RON

Cât timp va dura să merg de la Gâlgău la Oradea cu trenul?

Pentru a ajunge mai repede de la Gâlgău la Oradea, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Gâlgău și Oradea vor termina călătoria în 5 h 36 min. În medie, vă va lua cam 10 h 46 min pentru a parcurge 136 km între Gâlgău și Oradea.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Gâlgău la Oradea?

În general, prima plecare a zilei din Gâlgău va fi la 11:30, iar ultima plecare va fi la 19:52. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Gâlgău la Oradea se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Gâlgău la Oradea?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Gâlgău și Oradea. Vă puteți începe călătoria în Gâlgău la stații precum Glodu Someșului. Acestea se leagă de stații care includ Oradea Est, Oradea Est Triaj H, Oradea și Oradea Vest din Oradea. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Gâlgău la Oradea.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Gâlgău spre Oradea?

Numărul exact al călătoriilor de la Gâlgău la Oradea poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 9 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv CFR Călători. În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la 9 plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Gâlgău la Oradea. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Gâlgău la Oradea variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 9 călătorii cu una sau mai multe schimbări.