Gasiți un tren de la Gent până la Jabbeke

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Durata călătoriei 58 min
Călătorii pe zi 26
Prima plecare 06:57
Ultima plecare 20:57
Distanța 46 km

Comparați cele mai bune preturi de tren de la Gent la Jabbeke.

Virail are truc magic pentru a găsi biletele de tren ieftine pentru Jabbeke. Trebuie doar să introduceți datele călătoriei, apoi setați filtrele de plecare și de preț în funcție de preferințele dumneavoastră. După ce ați ales cele mai bune opțiuni de călătorie pentru trenul de la Gent la Jabbeke, virail va redirecționa automat la site-ul furnizorului pentru achiziție.

Trenurile de la Gent la care companiile: Jabbeke se poate călători cu?

Virail găsește ofertă de la o mulțime de companii feroviare din Europa și în restul lumii. De exemplu, vă arată posibile conexiuni de tren de la Gent la Jabbeke oferite de SNCB.

Trenuri din Gent spre Jabbeke

La ce oră trenurile de concediu și cât timp Jabbeke ultimul este călătoria?

În medie, este nevoie de 58 min pentru a ajunge la cu trenul Jabbeke, dar va avea nevoie de 44 min cu cele mai rapide trenuri. Prima dintre ele este disponibil la 06:57, în timp ce ultima părăsește Gent la 20:57.

Care stații sunt deservite de trenurile care călătoresc de la Gent la Jabbeke?

Trenurile pleacă Gent din Gent Sint-Pietersstation Perron 10 [De Lijn] și Gand-Saint-Pierre / Gent-Sint-Pieters și să ajungă la Nederbrakel Evensveldstraat [De Lijn] și Elsegem Kloosterhoek [De Lijn].

Deoarece călătoria între Gent și relativ scurt Jabbeke ultimul, puteți lua în considerare carpooling sau cu autobuzul, ca modalități alternative de transport cu tarife mai ieftine și durată similare.