• Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un tren de la Glogoveț până la Oradea

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Transport Tren

Mâine

Transport Tren

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Oradea

Călătoria de la Glogoveț la Oradea cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Glogoveț la Oradea. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Glogoveț la Oradea transport tren

Distanța 189 km

Rezumatul traseului dupa train

Călătorii
-
Transportatori
-
Prețul minim
-
Prețul maxim
-
Infofer-logo
Infofer
Durata: 12 h 7 min
Glogovet H. - Oradea
08:26 - 20:33
Infofer-logo
Infofer
Durata: 10 h 46 min
Glogovet H. - Oradea Est
08:26 - 19:12
Infofer-logo
Infofer
Durata: 13 h
Glogovet H. - Oradea Est
08:26 - 21:26
Infofer-logo
Infofer
Durata: 10 h 43 min
Glogovet H. - Oradea Est Triaj H
08:26 - 19:09
Infofer-logo
Infofer
Durata: 12 h 12 min
Glogovet H. - Oradea Est Triaj H
08:26 - 20:38
Infofer-logo
Infofer
Durata: 12 h 10 min
Glogovet H. - Oradea Est
08:26 - 20:36
Infofer-logo
Infofer
Durata: 13 h 7 min
Glogovet H. - Oradea
08:26 - 21:33

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Glogoveț la Oradea cu trenul?

Călătoria între Glogoveț și Oradea cu trenul este aproximativ 189 km. Vă va lua cam să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Glogoveț la Oradea?

Prima plecare a serii de la Glogoveț la Oradea este la , în timp ce ultima călătorie pornește la . Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Glogoveț și Oradea. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Când călătoresc de la Glogoveț la Oradea cu trenul, ce stații pot să folosesc?

Veți putea pleca din Glogoveț folosind stații precum Glogovet H.. Acestea vă conectează cu stații care includ Oradea, Oradea Est și Oradea Est Triaj H din Oradea. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Glogoveț, fie în Oradea, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Glogoveț la Oradea?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Glogoveț la Oradea. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.