• Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un tren de la Goioasa până la Oradea

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Transport Tren

Mâine

Transport Tren

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Oradea

Călătorie rapidă și ușoară de la Goioasa la Oradea cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Goioasa la Oradea? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Goioasa la Oradea, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Goioasa la Oradea transport tren

Distanța 339 km

Rezumatul traseului dupa train

Călătorii
-
Transportatori
-
Prețul minim
-
Prețul maxim
-
Infofer-logo
Infofer
Durata: 12 h 54 min
Goioasa Hm - Oradea Est
19:17 - 08:11
64,90 RON
Infofer-logo
Infofer
Durata: 13 h 49 min
Goioasa Hm - Oradea Est
06:29 - 20:18
65,50 RON
Infofer-logo
Infofer
Durata: 15 h 9 min
Goioasa Hm - Oradea Est Triaj H
06:29 - 21:38
70,65 RON
Infofer-logo
Infofer
Durata: 14 h 19 min
Goioasa Hm - Oradea Est
19:17 - 09:36
70,65 RON
Infofer-logo
Infofer
Durata: 14 h 29 min
Goioasa Hm - Oradea Vest
19:17 - 09:46
71,55 RON
Infofer-logo
Infofer
Durata: 14 h 21 min
Goioasa Hm - Oradea Est Triaj H
19:17 - 09:38
71,55 RON
Infofer-logo
Infofer
Durata: 13 h
Goioasa Hm - Oradea
06:29 - 19:29
73,15 RON

Cât durează să ajung de la Goioasa la Oradea cu trenul?

Timpul mediul de călătorie este . Atât durează să traversați 340 km de la Goioasa la Oradea. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Goioasa la Oradea ar putea să dureze mai mult de .

În ce moment al zilei pot călători de la Goioasa la Oradea?

Prima călătorie a serii pleacă de la Goioasa la . Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la . Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Goioasa și Oradea. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Goioasa la Oradea?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Goioasa și Oradea. Vă puteți începe călătoria în Goioasa la stații precum Goioasa Hm. Acestea se leagă de stații care includ Oradea Est, Oradea Est Triaj H, Oradea Vest și Oradea din Oradea. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Goioasa la Oradea.

Câte călătorii de la Goioasa la Oradea au loc în fiecare zi?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Goioasa la Oradea. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.