• Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un tren de la Golenți până la Oradea

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Transport Tren

Mâine

Transport Tren

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Oradea

Călătoria dvs. de la Golenți la Oradea cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Golenți la Oradea? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Golenți la Oradea, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Golenți la Oradea transport tren

Distanța 351 km

Rezumatul traseului dupa train

Călătorii
-
Transportatori
-
Prețul minim
-
Prețul maxim
-
Infofer-logo
Infofer
Durata: 17 h 56 min
Golenti - Oradea
06:53 - 00:49
74,80 RON
Infofer-logo
Infofer
Durata: 17 h 48 min
Golenti - Oradea Vest
06:53 - 00:41
74,80 RON
Infofer-logo
Infofer
Durata: 16 h 23 min
Golenti - Oradea
06:53 - 23:16
92,55 RON

Cât de lungă este călătoria de la Golenți la Oradea cu trenul?

Distanța dintre Golenți și Oradea este aproximativ 351 km. În general, va dura în jur de să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință.

Când sunt plecările de la Golenți la Oradea?

În general, prima plecare a serii din Golenți va fi la , iar ultima plecare va fi la . Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Golenți la Oradea se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Când călătoresc de la Golenți la Oradea cu trenul, ce stații pot să folosesc?

Veți putea pleca din Golenți folosind stații precum Golenti. Acestea vă conectează cu stații care includ Oradea și Oradea Vest din Oradea. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Golenți, fie în Oradea, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Golenți spre Oradea?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Golenți la Oradea. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.