Tren Hanovra - Nürnberg prețuri de la 322,01RON

Începe de la
322,01RON
Descoperă

Hanovra la Nürnberg de la tren

Călătoria de la Hanovra la Nürnberg de la tren este de 337,7 km și durează 3 h 43 min. Există 370 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 01:03 și ultima la 00:54. Este posibil să călătoriți de la Hanovra la Nürnberg cu tren pentru doar 322,01RON sau până la 796,48RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 322,01RON.

Cel mai bun preț 322,01RON
Durata călătoriei 3 h 43 min
Conexiune pe zi 370
Cel mai mic pret 322,01RON
Cel mai mare preț 796,48RON
Prima Plecare 01:03
Ultima Plecare 00:54
Distanţă 337,7 km
Plecare Hanovra
Sosire Nürnberg
Transportatori DB - InterCity Express (ICE), DB - Intercity,

Tren Bilete de la Hanovra la Nürnberg

  Sep 29
  322,01RON
  18°
  Sep 30
  Detalii
  18°
  Oct 01
  Detalii
  19°
  Oct 02
  Detalii
  21°
  Oct 03
  Detalii
  20°
  Oct 04
  Detalii
  15°
  Oct 05
  Detalii
  16°
  Oct 06
  Detalii
  15°
  Oct 07
  Detalii
  16°
  Oct 08
  Detalii
  17°
  Oct 09
  Detalii
  14°
  Oct 10
  Detalii
  12°
  Oct 11
  Detalii
  12°
  Oct 12
  Detalii
  11°
  Oct 13
  Detalii
  12°
Departure date
Friday,Sep 29 2023
18°

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Hanovra la Nürnberg

Plănuiți să călătoriți de la Hanovra la Nürnberg? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât costă să ajung de la Hanovra la Nürnberg cu trenul?

În medie, un bilet de tren de la Hanovra la Nürnberg vă va costa 432,78RON. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 87,47RON. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Hanovra la Nürnberg

 
Sep 29
Vineri
18°
322,01RON
231,52RON
Sep 30
Sâmbătă
18°
Detalii
Detalii
Oct 01
Duminică
19°
Detalii
Detalii
Oct 02
Luni
21°
Detalii
Detalii
Oct 03
Marți
20°
Detalii
Detalii
Oct 04
Miercuri
15°
Detalii
Detalii
Oct 05
Joi
16°
Detalii
Detalii
Bilete ieftine de de la Hanovra la Nürnberg
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Hanovra la Nürnberg.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Hanovra la Nürnberg, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Hanovra la Nürnberg.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Hanovra la Nürnberg

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Nürnberg cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Nürnberg, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Transport UK, cunoscută anterior ca Abellio, este o companie olandeză de transport public. Abellio Rail operează servicii de tren în Germania și Regatul Unit. În Germania, Abellio Rail operează trenuri regionale în Renania de Nord-Westfalia, Saxonia-Anhalt și Saxonia Inferioară. În Marea Britanie, Abellio Rail operează sub denumirile Abellio Greater Anglia, Abellio ScotRail și West Midlands Trains, oferind servicii de tren în diferite regiuni.

ÖBB Nightjet, operat de Căile Ferate Federale Austriace (ÖBB), oferă călătorii peste noapte cu trenul între marile orașe europene, oferind o modalitate convenabilă și confortabilă de a călători pe timp de noapte. Trenurile Nightjet sunt echipate cu cabine de dormit, cupee și scaune, oferind pasagerilor o modalitate confortabilă și convenabilă de a călători pe distanțe lungi în timp ce dorm. Serviciul rulează în toată Austria și se extinde în țările vecine, cum ar fi Germania, Elveția, Italia și Republica Cehă.

Tipuri de bilete și facilități de la Hanovra la Nürnberg

Comparați diferite tipuri de bilete și facilitățile oferite de Nightjet, DB - InterCity Express (ICE) și DB - Intercity atunci când călătoriți de la Hanovra la Nürnberg.

Seated carriage

Aceste bilete sunt ideale pentru călătorii mai scurte în timpul zilei, având locuri confortabile în vagoane cu aer condiționat.

Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

Couchette

Aceste bilete oferă o opțiune mai accesibilă pentru călătoriile peste noapte, cu paturi supraetajate în compartimente comune care pot găzdui până la 6 pasageri.

Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

Sleeper cabin

Acestea sunt cele mai confortabile bilete Nightjet, cu compartimente simple, duble sau triple cu paturi, pături și perne pentru un somn bun.

Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

Second Class

Cea de-a doua clasă a Deutshce Bahn asigură o călătorie confortabilă cu aranjamente standard de scaune cu Wi-Fi gratuit, priză și. Pasagerii de clasa a doua pot cumpăra alimente și băuturi din vagonul bar/bistro sau vagonul restaurant.

Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

First Class

Călătoria de primă clasă cu Deutsche Bahn oferă o experiență de lux, cu locuri confortabile și multe facilități, cum ar fi scaune spațioase, cu servicii personalizate pe scaun și acces exclusiv la lounge-uri la gările principale. Pasagerii de clasa I pot primi comenzile la locurile lor, dar dacă nu doriți să așteptați, puteți lua masa și în vagonul restaurant sau puteți cumpăra mâncare și băuturi din vagonul bar/bistro.

Wifi
Zona de liniste
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

Second Class

În trenurile SBB Intercity, pe lângă facilitățile de bază pentru biletul de clasa a doua, există o zonă pentru familii special concepută pentru a oferi confort familiilor cu copii. Dacă ți se face foame în timpul călătoriei, poți savura mese gustoase în trăsura restaurant.

Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

First Class

În clasa I a SBB Intercity, puteți beneficia de priză personală, scaune mai confortabile și spațiu mai mare pentru bagaje. Unele trenuri IC oferă, de asemenea, zone liniștite și zone de afaceri.

Wifi
Zona de liniste
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta
Servicii la bord DB - InterCity Express (ICE), DB - Intercity și Abellio Rail de la Hanovra la Nürnberg
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Hanovra la Nürnberg cu tren.
Facilităţi DB - InterCity Express (ICE) DB - Intercity Abellio Rail Metronom Erixx DB - Regional Express Nightjet
Zona de liniste
Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta
Vagon de dormit

Hanovra la Nürnberg Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
1.7kg
Autobuz
11.5kg
Zbor
457.9kg
Mașină
44.2kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Hanovra la Nürnberg cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Hanovra și Nürnberg sunt 1.7kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Hanovra și Nürnberg? Luând trenul între Hanovra și Nürnberg veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 456.1kg față de un zbor, 9.7kg față de autobuz și 42.4kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Hanovra la Nürnberg?
Un bilet de tren de la Hanovra la Nürnberg este de 597,16RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 322,01RON.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Hanovra la Nürnberg?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Hanovra la Nürnberg este de 322,01RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Hanovra și Nürnberg cu tren?
Distanța între Hanovra și Nürnberg este de 337,7 km.
Cât durează călătoria cu tren între Hanovra și Nürnberg?
Călătoria de la Hanovra la Nürnberg durează în medie 5 h 5 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 3 h 43 min.
Ce companii operează de la Hanovra la Nürnberg?
Ruta Hanovra - Nürnberg este acoperită de 7 operator(i). Puteți găsi pe Virail, DB - InterCity Express (ICE), DB - Intercity, Abellio Rail, Metronom, Erixx, DB - Regional Express, Nightjet ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Hanovra la Nürnberg?
Ruta de la Hanovra la Nürnberg are în medie 370 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Hanovra la Nürnberg?
Primul tren de la Hanovra la Nürnberg pleacă la orele 01:03. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Hanovra la Nürnberg?
Ultimul tren de la Hanovra la Nürnberg pleacă la orele 00:54. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Hanovra la Nürnberg?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 322,01RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Hanovra la Nürnberg?
Există stații 5 de la care puteți pleca de la Hanovra pentru a merge la Nürnberg. Puteți merge de la Hannover Hbf, Birkenstraße, Laatzen, Hannover Messe, Laatzen, Eichstraße (bahnhof), Laatzen și Hanover Airport și puteți ajunge la Nürnberg Hbf, Nuremberg Frankenstadion și Nuremberg Nordost.
Câte conexiuni directe merg de la Hanovra la Nürnberg?
Există în medie 17 de la Hanovra pentru a merge la Nürnberg.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Hanovra și Nürnberg?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Hanovra și Nürnberg este 3 h 43 min.
Există un tren direct de la Hanovra la Nürnberg?
Da, există un tren direct între Hanovra și Nürnberg.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Hanovra la Nürnberg?
Călătoria cu tren de la Hanovra la Nürnberg creează 1.7kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Treceți local de la Hanovra

Rute populare

Escapade de weekend de la Hanovra

Rute internaționale din Hanovra și zonele din apropiere

Alte destinații de la Hanovra

Principalele rute spre Nürnberg

Rute asemănătoare

Alte rute populare