• Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un tren de la Hemeiuș până la Iaşi

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Transport Tren

Mâine

Transport Tren

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Iaşi

Călătoria dvs. de la Hemeiuș la Iaşi cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Hemeiuș la Iaşi. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Hemeiuș la Iaşi transport tren

Distanța 83 km

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
-
Transportatori
-
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Hemeiuș - Iaşi

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Infofer-logo
Infofer
Durata: 6 h 54 min
Hemeius Hm - Nicolina
07:29 - 14:23
Infofer-logo
Infofer
Durata: 7 h 2 min
Hemeius Hm - Nicolina
07:29 - 14:31
Infofer-logo
Infofer
Durata: 6 h 48 min
Hemeius Hm - Nicolina
07:29 - 14:17
Infofer-logo
Infofer
Durata: 4 h 21 min
Hemeius Hm - Nicolina
07:29 - 11:50
Infofer-logo
Infofer
Durata: 6 h 49 min
Hemeius Hm - Iasi
07:29 - 14:18
Infofer-logo
Infofer
Durata: 8 h 46 min
Hemeius Hm - Iasi
07:29 - 16:15
Infofer-logo
Infofer
Durata: 4 h 2 min
Hemeius Hm - Iasi
07:29 - 11:31

Cât de lungă este călătoria de la Hemeiuș la Iaşi cu trenul?

Cu o distanță de 83 km între Hemeiuș și Iaşi, de obicei va dura să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de . Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Hemeiuș la Iaşi?

În general, prima plecare a serii din Hemeiuș va fi la , iar ultima plecare va fi la . Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Hemeiuș la Iaşi se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Hemeiuș la Iaşi?

Veți putea pleca din Hemeiuș folosind stații precum Hemeius Hm. Acestea vă conectează cu stații care includ Nicolina și Iasi din Iaşi. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Hemeiuș, fie în Iaşi, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii de la Hemeiuș la Iaşi au loc în fiecare zi?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Hemeiuș la Iaşi. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.