Header background
  • Direct
  • Dus-Întors
Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un tren de la Huedin până la Satu Mare

Starting from
30,40 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Satu Mare

Descoperă

Călătorie rapidă și ușoară de la Huedin la Satu Mare cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Huedin la Satu Mare? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât costă biletele de tren de la Huedin la Satu Mare?

Când călătoriți de la Huedin la Satu Mare, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 53,55 RON. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 30,40 RON, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.Huedin la Satu Mare transport tren

Cel mai bun preț 30,40 RON
Durata călătoriei 6 h 43 min
Călătorii pe zi 7
Prima plecare 05:21
Ultima plecare 19:21
Distanța 105 km
Plecare Huedin
Sosire Satu Mare
Transportatori Infofer, CFR Călători,

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
7
Transportatori
1
Prețul minim
30,40 RON
Prețul maxim
79,20 RON

Huedin - Satu Mare

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

30,40 RON

Data
Sâmbătă 28 Mai 2022
CFR Călători-logo
Huedin - Satu Mare Sud
08:57 - 18:19
CFR Călători
9h 22min
1 schimbări
CO2: 0.3kg
Cel mai ieftin

Cât timp va dura să merg de la Huedin la Satu Mare cu trenul?

Pentru a ajunge mai repede de la Huedin la Satu Mare, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Huedin și Satu Mare vor termina călătoria în 3 h 43 min. În medie, vă va lua cam 6 h 43 min pentru a parcurge 105 km între Huedin și Satu Mare.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Huedin la Satu Mare?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Huedin la Satu Mare, care de obicei este la 05:21. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 19:21. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Huedin la Satu Mare?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Huedin și Satu Mare. Vă puteți începe călătoria în Huedin la stații precum Huedin. Acestea se leagă de stații care includ Satu Mare și Satu Mare Sud din Satu Mare. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Huedin la Satu Mare.

Câte călătorii zilnice există de la Huedin la Satu Mare?

Veți putea să călătoriți de la Huedin la Satu Mare folosind companii precum CFR Călători. Împreună, acești furnizori oferă o medie de 7 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 7 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Huedin la Satu Mare folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 1 legături directe de la Huedin la Satu Mare în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 6 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
227 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback