Gasiți un tren de la Iaşi până la București


Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 38,25RON
Durata călătoriei 11 h 14 min
Călătorii pe zi 120
Prima plecare: 05:01
Ultima plecare: 23:16
Distanța 325km

Cele mai bune oferte pentru trenul de la Iaşi la București pe virail.

Dacă sunteți în căutarea pentru cel mai simplu mod de a găsi cel mai bun pret pentru traseul trenului, virail este ceea ce au fost căutați. Trebuie doar să selectați data și virail vă va arăta toate conexiunile oferite de partenerii noștri: prin filtrarea rezultatelor, veți găsi soluția perfectă pentru bugetul și programul. Virail vă va redirecționa către site-ul web al companiei pentru o rezervare simplu și sigur.

Ce companii pe care le ia de la Iaşi cu trenul până la București?

Virail găsește ofertă de la o mulțime de companii feroviare din Europa și în restul lumii. De exemplu, vă arată posibile conexiuni de tren de la Iaşi la București oferite de CFR Călători.

Cât de mult sunt reduse biletele de tren cost cu o schimbare de la Iaşi la București?

Rezervarea în avans într-adevăr vă permite să salvați niște bani: de fapt, puteți obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la, de asemenea, doar București 38,25 RON, în timp ce prețul mediu este 67,23 RON.

Prețul biletului Iaşi - București în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
85 RON Detalii 71 RON63 RON53 RON Detalii Detalii
309 RON187 RON224 RON109 RON160 RON142 RON123 RON

Trenuri din Iaşi spre București


Atunci când călătoresc cu trenul, nu uitați să păstrați biletul cu tine: asigurați-vă că pentru a imprima în prealabil sau pentru a descărca versiunea mobilă dacă este permis. <

Deoarece călătoria între Iaşi și relativ scurt București ultimul, puteți lua în considerare carpooling sau cu autobuzul, ca modalități alternative de transport cu tarife mai ieftine și durată similare.

Care stații sunt deservite de trenurile care călătoresc de la Iaşi la București?

Puteți lua trenul spre Remiza T. Socola H, Iași și Nicolina la București, care ajunge la București Nord, București Băneasa și București Obor.

Cât timp să aveți nevoie pentru a ajunge cu trenul la București ultimul?

În medie, este nevoie de 10 ore și 5 minute pentru a ajunge la cu trenul București, dar va avea nevoie de 8 ore și 41 minute cu cele mai rapide trenuri. Prima dintre ele este disponibil la 06:08, în timp ce ultima părăsește Iaşi la 17:08.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another