Gasiți un tren de la Iaşi până la Buftea

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 75,81 RON
Durata călătoriei 9 h 17 min
Călătorii pe zi 26
Prima plecare 08:20
Ultima plecare 01:21
Distanța 317 km

Virail găsește pentru tine cele mai bune oferte de tren de la Iaşi la Buftea.

Virail face ca fiecare călătorie mai ușor: singurul lucru pe care va trebui să faceți este de a specifica data călătoriei de la Iaşi la Buftea. Ulterior, va fi capabil de a găsi opțiunea perfectă pentru călătoria dvs. prin filtrarea și sortarea rezultatelor după preț și de plecare. Virail, de asemenea, vă va redirecționa automat site-ul web al furnizorului pentru a finaliza rezervarea.

Care este prețul biletelor de tren de la Iaşi la Buftea?

Prețul mediu al biletelor de tren de la Iaşi la Buftea ultimul de 91,79 RON. Cu toate acestea, va fi capabil de a găsi bilete mai ieftine dacă vă rezervați în avans, sau dacă poate fi flexibil cu datele tale: cele mai ieftine bilete de tren de la Iaşi pentru a putea fi în jur de Buftea 75,81 RON.

Trenurile de la Iaşi la care companiile: Buftea se poate călători cu?

Virail găsește ofertă de la o mulțime de companii feroviare din Europa și în restul lumii. De exemplu, vă arată posibile conexiuni de tren de la Iaşi la Buftea oferite de CFR Călători.

Trenuri din Iaşi spre Buftea

Atunci când sunt frist și ultimele trenuri de la Iaşi la Buftea programată?

În timp ce primul tren spre frunze la 08:20 Buftea ultimul, ultima este programată pentru 01:21. Durata medie a călătoriei este de 9 h 17 min, dar cele mai rapide trenuri pot ajunge să Buftea în 7 h 7 min.

Ce stații face trenurile să plece de la Buftea?

Trenurile să plece de la Remiza T. Socola H, Iași și Nicolina Iaşi Buftea ultimul și ajung în Buftea.

Dacă sunt flexibile cu datele de călătorie, luați în considerare întotdeauna că puteți cumpăra bilete de tren extrem de ieftine, dacă evitați deplasările în week-end și, dacă alegeți să călătoriți în timpul sezonului.

Deoarece călătoria între Iaşi și relativ scurt Buftea ultimul, puteți lua în considerare carpooling sau cu autobuzul, ca modalități alternative de transport cu tarife mai ieftine și durată similare.